Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ανδριάννα Μπάμπαλη: Στο πάρτι για το ”Νησί” δεν με κάλεσε κανείς!

Η Ανδριάννα μιλά για το Νησί, τη Εurovision και την εμπειρία της ως εργαζόμενη της Εθνικής Τράπεζας.

Η Ανδριάννα, που με την αισθαντική φωνή της, ”ντύνει” την έναρξη του ”Νησιού”, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”ΕΓΩ” στις επικείμενες εμφανίσεις της, στη σειρά που ξεκινάει με το τραγούδι της, τη Εurovision και την εμπειρία της ως εργαζόμενη της Εθνικής Τράπεζας.
 
Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε πως χάρηκε πολύ που το τραγούδι της ”Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” εντάχθηκε στη μουσική ενός σίριαλ, αφού έτσι μπορεί να το ”μοιραστεί” με τόσο κόσμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμετέχει στη μεγάλη επιτυχία της σειράς.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: ”Παρακολουθώ το σίριαλ όσο πιο συχνά μπορώ. Δεν μπορώ να πω ότι συμμετέχω στην επιτυχία της σειράς, γιατί το τραγούδι ηχογραφήθηκε πολύ πριν την προβολή της. Και στο πάρτι για το ”Νησί” δεν με κάλεσε κανείς.”
 
Επίσης, αναφερόμενη στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου, για πρώτη φορά πήρε μέρος σε ταινία, δήλωσε ότι η δουλειά του ηθοποιού ”είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, με λιγότερες απολαβές από εκείνες του τραγουδιστή”.
 
Δήλωσε ότι μετά από κάποιες σπουδές πάνω στα οικονομικά, έκανε πρακτική στην Εθνική Τράπεζα και παραδέχτηκε ότι -παρόλο που δεν τελείωσε τη σχολή- κάνει καλή διαχείρηση στα δικά της οικονομικά, αλλά σε περίπτωση που δούλευε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών θα ήταν, σαν να προσπαθούσε να λύσει ένα γρίφο που δεν λύνεται.
 
Επιπλέον, στις φήμες που την θέλουν να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, η ίδια απαντά: ”Πρώτη φορά τ’ ακούω, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι ταιριάζω στη Eurovision. Ο θεσμός απαιτεί ένα show που δεν μπορώ να υποστηρίξω” και συμπληρώνει σχετικά με την τηλεόραση : ”Δεν μου αρέσει η έκθεση στην τηλεόραση. Έχω πάει ως καλεσμένη σε μετρημένες εκπομπές και κάποιες από αυτές δεν με σεβάστηκαν. ”
 
Τέλος, αναφερόμενη στην κρίση είπε χαρακτηριστικά: ”Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μας έχουν κάνει να πιστέψουμε ότι θα πεθάνουμε από την πείνα. Η Ελλάδα έχει περάσει δύσκολες περιόδους και τα κατάφερε. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν έχουμε Cayenne. Η ουσία βρίσκεται στα απλά, καθημερινά πράγματα!”
 
Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” που κυκλοφορεί

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε