Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Angelina Jolie: “Ο γιος μου μαγειρεύει καλύτερα από ‘μένα!”

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε πως ο 6χρονος γιος της είναι καλύτερος μάγειρας από εκείνη.

Για την οικογενειά της, τη σχέση της με τον Brad Pitt και τις μαγειρικές της επιδόσεις μίλησε η Angelina Jolie σε συνέντευξή της στην αμερικάνικη “Vogue” του Δεκεμβρίου.

 
Η γνωστή ηθοποιός που πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού, φορόντας ένα μαύρο κορσέ και ένα λευκό jacket, δηλώνει πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογενειακή της ζωή. Η Angelina έχει πλέον έξι παιδιά και μαζί με τον συντροφό της Brad Pitt φαίνεται πως ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.
 
Η 35χρονη ηθοποιός μίλησε για τις οικογενειακές στιγμές που περνά, όταν δεν ασχολείται με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αποκάλυψε πως η κουζίνα δεν είναι το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού για την ίδια. Μάλιστα, δεν δίστασε να πεί πως είναι τόσο κακή μαγείρισσα, που ακόμη και ο 6χρονος γιος της μαγειρεύει πολύ καλύτερα από την ίδια.
 
“Ο 6χρονος Pax μαγειρεύει πολύ καλύτερα από εμένα”, παραδέχεται η Angelina, η οποία ξέρει πως τα παιδιά της έχουν αποδεχτεί την κατάσταση αυτή. “Ο Maddox που είναι τώρα 9 χρόνων, πάντα με εμψυχώνει και μου λέει πόσο ωραίο είναι το πρωινό που ετοιμάζω”, συμπληρώνει η διάσημη ηθοποιός.
 
Ωστόσο, η οικογένειά της μοιάζει σαν αυτές που βλέπουμε στις διαφημίσεις. Έξι παιδιά, ένας τέλειος σύζυγος, ένας σκύλος που τον έχουν ονομάσει Jacques και οι baby-sitters των παιδιών. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε