Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Angelina Jolie: Το τατουάζ που θα της θυμίζει πάντα τον Brad Pitt [pics]

Angelina Jolie: Το τατουάζ που θα της θυμίζει πάντα τον Brad Pitt [pics]

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ χτύπησαν μαζί τατουάζ λίγο πριν τον χωρισμό τους!

Το ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει πολλά τατουάζ στο σώμα της το ξέραμε, το ότι έχει “χτυπήσει” τατουάζ αφιερωμένα στον πρώην άνδρα της, Μπραντ Πιτ, λίγο πριν χωρίσουν, δεν το ξέραμε…

Τον Φεβρουάριο του 2016 η όμορφη ηθοποιός επισκέφτηκε τον «γκουρού» των τατουάζ, Ajarn Noo Kanpai στην Καμπότζη προκειμένου να “διακοσμήσει” το σώμα της με σχέδια που σημαίνουν πολλά για αυτήν.

 

#AngelinaJolie #actriz #celebridades #hollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelina.joliechile) στις

Η ηθοποιός δεν ταξίδεψε έως εκεί μόνη της, αφού ο Μπραντ Πιτ την ακολούθησε για να “χτυπήσει” και εκείνος μαζί της σχέδια του διάσημου tatto artist.

H Αντζελίνα έκανε τρία τατουάζ με γεωμετρικά σχέδια, εικόνες ζώων και κείμενα με σύμβολα, τα δύο από τα οποία ήταν για τον πρώην… καλό της θέλοντας με τον δικό της τρόπο να του δείξει την αγάπη της και την δέσμευσή της προς αυτόν, ενώ αυτός με τη σειρά του έκανε ένα βουδιστικό σύμβουλο στο στομάχι του.

 

Nuevo Tatuaje de Angelina en Cambodia! ???? #AngelinaJolie #actriz #celebridades #hollywood #tatuaje

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelina.joliechile) στις

Αυτό που δεν είχαν προβλέψει βέβαια, είναι ότι μόλις επτά μήνες μετά, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς παρά την ανάγκη που είχαν έως τότε να έχουν ο καθένας τους ένα “κομμάτι” του άλλου πάνω στο σώμα του.

 

Nuevo tatuaje de #Angelina en Cambodia ???? #actriz #AngelinaJolie #celebridades #hollywood #noticias #tatuaje

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelina.joliechile) στις

Ο Ταϊλανδός πρώην μοναχός και διάσημος tattoo artist σχεδιάζει το σώμα με χειρουργικές βελόνες, μία τεχνική που είναι εξαιρετικά επίπονη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα τατουάζ του Ajarn κοστίζουν ακριβά…όχι μόνο από την άποψη του πόνου, αλλά και χρηματικά! Τα τατουάζ του κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια και η Αντζελίνα δεν είναι η μόνη celebrity που τον έχει εμπιστευτεί, αφού τόσο το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν όσο και η ηθοποιός Μισέλ Ροντρίγκεζ έχουν ταξιδέψει ως εκεί για χάρη της τέχνης του.

Πάντως ο Ajarn δεν έφερε και πολύ γούρι στο ζευγάρι!

 

Πηγή:Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε