Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αngelos Bratis!Ο Έλληνας designer που ενθουσίασε το εξωτερικό στο TLIFE. Γιατί έρχεται Αθήνα;

O Angelos Bratis ο σχεδιαστής που ο κόσμος της μόδας τον έβγαλε πρώτο στο διαγωνισμό Who’s Next έρχεται στην Ελλάδα και μιλάει στο TLIFE!

Οι άνθρωποι της εγχώριας μόδας τον γνωρίζουν καλά. Για τη δημιουργικότητά του, τον εκλεπτυσμό του, την ντελικάτη κομψότητα των ρούχων του. Τώρα πια τον γνωρίζουν και διεθνώς. Ο κόσμος της μόδας ανακάλυψε με ενθουσιασμό το ταλέντο του και έγινε άλλος ένας Έλληνας σχεδιαστής που κέρδισε μια θέση στα επιφωνήματα θαυμασμού των απαιτητικών ανθρώπων της μόδας του εξωτερικού…

O Angelos Bratis είναι ένας σχεδιαστής μόδας που κατάφερε να αναγνωριστεί διεθνώς μέσω της δουλειάς του στο διαγωνισμό της Ιταλικής Vogue μαζί με την Alta Roma, Who’s Next. Στο διαγωνισμό, θεσμό πλέον, από τον οποίο έχει βραβευτεί στο παρελθόν ο Nicholas Kirkwood, ο Bratis κέρδισε την πρώτη θέση. Σημείωσε πως για να συμμετάσχεις δεν προϋποθέτει να είσαι Ιταλός απλά να έχεις την έδρα της δουλειάς σου εκεί. Ο Angelos Bratis την έχει λοιπόν στο Μιλάνο ενώ όπως ο ίδιος μου είπε η μεγάλη του αγάπη είναι η Ρώμη και είναι και η πόλη που τον βράβευσε. Μερικές φορές οι αγάπες κάτι κρύβουν από πίσω και δεν είναι τυχαίο που σου την ανταποδίδουν με τον δικό τους τρόπο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βραβεύτηκα στη Ρώμη και όχι κάπου αλλού. Η Ιταλία όπως όλοι γνωρίζουν έχει τρομερή παράδοση στη μόδα οπότε για έναν νέο σχεδιαστή το να βρίσκεται εδώ είναι σίγουρα μία πολύ καλή βάση. Το showroom και το pr μου βρίσκεται στο Μιλάνο αλλά η βάση μου είναι η Ρώμη. Είναι ένα συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού μου η πόλη αυτή”.

Η βράβευση έρχεται λοιπόν! Πώς ένιωσε τη στιγμή που ο ιταλικός κόσμος της μόδας (μία από τις τρεις μεγαλύτερες πρωτεύουσες) δεν τον αναγνωρίζει απλά, τον βραβεύει και μιλάει για εκείνον με λόγια που κάθε σχεδιαστής θα ήθελε να ακούσει για την δουλειά του;  “Τα συναισθήματα μου ήταν τόσο έντονα και μεγάλα εκείνη τη στιγμή που δεν μπορώ ούτε να τα περιγράψω. Η ικανοποίηση ήταν τεράστια αφού είχα δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για τη συγκεκριμένη συλλογή. ‘Οταν περνάει ο καιρός όμως και ηρεμείς τα βλέπεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και συνειδητοποιείς πως εσύ κάνεις τη δουλειά σου κι έρχεται απλά η επιβράβευση”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε