Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Aniston – Theroux: Βόλτες χέρι χέρι στη βροχή! Δες φωτογραφίες

Η γνωστή ηθοποιός είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει…

Πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Jennifer Aniston, που φαίνεται ότι έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο στα μάτια του Justin Theroux. Το γνωστό ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί και χαίρεται τον έρωτά του.

 

Και μπορεί πριν από λίγες μέρες ο Brad Pitt να μιλούσε με όχι και τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Jen τον έκανε να βαριέται, ο Justin όμως έχει άλλη άποψη…

 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να επισημοποιούν και τη σχέση τους. Ο Justin είναι συνεχώς στο πλευρό της και ήταν μαζί της όταν η Jennifer περνούσε δύσκολες στιγμές με το πρόβλημα υγείας της μητέρα της. Αλλά και η σταρ του Χόλιγουντ είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, σε σημείο που έφθασε να αφήσει το πολυτελές σπίτι της και να μείνει σε ένα διαμέρισμα με τον καλό της.

 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ταιριάζουν πολύ και αυτό λένε όσοι τους βλέπουν μαζί. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους απαθανάτισε την ώρα που έκαναν τις βόλτες τους στη Νέα Υόρκη και περπατούσαν στη βροχή πιασμένοι χέρι – χέρι.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε