Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τηλεόραση και ο υγιής ανταγωνισμός με τον άντρα της!

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τηλεόραση και ο υγιής ανταγωνισμός με τον άντρα της!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει για την κρίση στην τηλεόραση, τον ρόλο στην σειρά “Κλινική Περίπτωση”, τα παιδιά αλλά και τον άντρα της, Φάνη Μουρατίδη..

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στο TV Έθνος και δεν δίστασε να εισέλθει και στο κεφάλαιο οικονομική κρίση στην τηλεόραση αφού μετά από τρία χρόνια αποχής επέστρεψε στην πιο δύσκολη εποχή και όπως η ίδια λέει μπορεί το περιβάλλον να παραμένει το ίδιο αυτό που έχει αλλάξει είναι η ανασφάλεια που νιώθεις δουλεύοντας φέτος στην τηλεόραση.

” Τα πράγματα είναι αμφίβολα και υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο γενικώς. Εμείς προσπαθούμε να πάμε κόντρα σε όλο αυτό, να πετύχουμε και ένα αποτέλεσμα γιατί κωμωδία κάνουμε. Εχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα στην τηλεόραση φέτος παρ΄όλα αυτά δεν ευθύνονται για την κατάσταση τα ψηλά κασέ αφού αυτά τα έπαιρνα οι δύο πρωταγωνιστές. Τότε κάποιοι έπαιρναν ψίχουλα. Φανταστείτε τι παίρνουν τώρα”. 

Παρ’ όλα αυτά δεν μετάνιωσε που έλειψε από την τηλεόραση αφού τα παιδιά της είναι πάνω από όλα. Ενώ χιουμοριστικά σχολίασε πως τα παιδιά έφεραν πολλές αλλαγές στη ζωή της μία εκ των οποίων η έντονη κούραση.

Διάβασε περισσότερα σστο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε