Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Aννα Βίσση: “Έχω χρόνια να φάω σαν άνθρωπος, χωρίς τύψεις!”

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, μίλησε για όλα σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η Άννα Βίσση βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι και αν και έβρεχε έκανε βόλτες με το ποδήλατο και συνάντησε τον φίλο της Νίκο Αλιάγα. Πρόσφατα βρέθηκε και με τον θρύλο της μόδας Γκοτιέ και της έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο φιλέλληνας είναι. Από Σεπτέμβρη περιμένει πώς και πώς τη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά δεν κρύβει πόσο σέξι τον βρίσκει.

Αν και βρίσκει πολλά λάθη στην ελληνική τηλεόραση, δεν κρύβει ότι φλερτάρει ήδη με την ιδέα να κάνει κάτι ιδιαίτερο σε αυτή από την επόμενη σεζόν. Της αρέσει πολύ η Lady Gaga και αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να πετύχει κανείς αυτό που κάνει δίχως να αναμασήσει κάτι παλιό.

Σύμφωνα με τη συνέντευξή της στο περιοδικό Εγώ, ταλαιπωρείται πολύ από την τελειομανία της και όχι από την κριτική των άλλων. Έχει χρόνια να φάει σαν άνθρωπος, χωρίς τύψεις. Σε ερώτηση σχετική με το πώς χαλαρώνει, απαντά: “Όταν δεν κάνω δίαιτα, όταν κάθομαι στο σινεμά αγκαλιά με ένα μεγάλο κάδο ποπ κορν και όταν κοιμάμαι πολύ…”

Ο πατέρας της είναι 80 ετών και το πρόβλημα υγείας του ξεπεράστηκε. Του έχει μεγάλη αδυναμία και τον θεωρεί φευγάτο, μοντέρνο και ονειροπόλο. Είναι cool, όπως λέει. Στην Αννίτα και το Νίκο, εύχεται αγάπη για μια ολόκληρη ζωή και πιστεύει πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε