Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άννα Βίσση:O Καρβέλας με έβαζε να πληρώνω!

Άννα Βίσση:O Καρβέλας με έβαζε να πληρώνω!

Αποκαλυπτική ήταν χθες η απόλυτη ελληνίδα σταρ, στη συνέντευξη που έδωσε στον ¨ερωτικό¨ σταθμό της πόλης…

Με χαλαρή διάθεση η Άννα μίλησε για όλους και για όλα!

Για τον έρωτα, τις σχέσεις της, το πρώτο της ραντεβού με τον Καρβέλα αλλά και τη συναυλία που θα δώσει στο Aθηνών Αρένα στις 16 Φεβρουαρίου…

Η κουβέντα ξεκίνησε με  τις δύσκολες στιγμές που έζησε με το χαμό του αγαπημένου της φίλου Άντυ Χατζηκωστή, λέγοντας πως ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι έχει φύγει από τη ζωή. Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο μεγαλύτερος της φόβος, η σταρ απάντησε πως φοβάται τις αρρώστιες, το θάνατο και την απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Η συζήτηση αργότερα έγινε πιο χαλαρή, με την Άννα να μιλάει  για τις σχέσεις της ζωής της. Από όλες τις σχέσεις μου αυτή που πάντα θα είναι η πιο σημαντική είναι αυτή με τον  Καρβέλα, είπε η τραγουδίστρια.

Με το Νίκο μεγαλώσαμε μαζί. Μαζί γίναμε κάτι. Η γνωριμία τους έγινε το πριν πολλά όταν η Άννα ήταν ακόμα κοριτσάκι και την είχαν πάει στον Καρβέλα για να της γράψει τραγούδια.

Στην αρχή, ο Νίκος δεν  τη πολυγούσταρε παραδέχεται η σταρ, και της πήγαινε συνέχεια κόντρα, αλλά κάνανε παρέα. Μάλιστα είπε, πως πηγαίνανε μαζί σινεμά και ο Καρβέλας την έβαζε να πληρώνει το εισιτήριο της…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε