Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντίστροφη μέτρηση για το live του Greek Idol! Γνώρισε τους 15 διαγωνιζόμενους

8 γυναίκες και 7 άντρες θα διαγωνιστούν στο πρώτο live του “Greek Idol” που θα ξεκινήσει το Σάββατο.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το πρώτο live του “Greek Idol” που θα παρουσιάσει το Σάββατο η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια και οι τρεις κριτές έχουν πάρει τις θέσεις τους και περιμένουν να απολαύσουν τους 15 διαγωνιζόμενους.

 

Μετά τις audiotions, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Κώστας Καπετανίδης κατέλεξαν στην τελική 15αδα που θα παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο στο φαντασμαγορικό show που ετοιμάζει ο Alpha. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Ρούλα κορομηλά που θα βρεθεί κοντά στους διαγωνιζόμενους και θα βοηθήσει τους τξηλεθεατές να γνωρίζουν καλύτερα τα παιδιά. Στο πρώτο live, όπως αποκάλυψε το TLIFE θα τραγουδήσει η Πέγκυ Ζήνα.

 

Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι:

 

Στην τελική 15άδα που θα βρεθεί στα live αποτελείται από 8 γυναίκες, και 7 άντρες

 

Κατερίνα Μορένα

 

Η πρώτη που έμαθε πως θα βρίσκεται στα live ήταν η Κατερίνα Μορένα. Η 20χρονη από τη Νάουσα με το παρατσούκλι της είναι το “Μορενάκι” έχει τελειώσει δημοσιογραφία και εργάζεται σε ένα blog της περιοχής της. Η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και δήλωσε συμμετοχή στο “Greek Idol” για να ξεφύγει από την επαρχία της Νάουσας.

 

Δημήτρης Τικτόπουλος

 

Ο Δημήτρηςαπό τη Θεσσαλονίκη απέσπασε από νωρίς θετικά σχόλια και προκάλεσε την κριτική επιτροπή με το σκουφάκι του, το οποίο αποχωρίστηκε μόνο όταν του ανακοίνωσαν πως θα είναι στα live. Είναι 30 χρόνων και είναι τραγουδιστής.

 

Χρήστος Τσουμάνης

 

Ο πιο αμφιλεγόμενος υποψήφιος ήταν ο Χρήστος Τσουμάνης, ο οποίος μετά από πολύ σκέψη και αρκετά ερωτηματικά κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην σκηνή του Greek Idol. Είναι 20χρόνων και παίζει από το γυμνάσιο κιθάρα. Είναι φοιτητής Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε στα Γιάννενα και αγαπά τη μουσική και το τραγούδι.

 

Κωνσταντίνος Φραντζής

 

Ένας ακόμα υποψήφιος που προβλημάτισε τους κριτές, αλλά στο τέλος κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε και να μπει στους 15 είναι και ο Κωνσταντίνος Φραντζής. Ο 21χρονος διατροφολόγος, μένει μόνιμα στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ, καθώς και με την υποκριτική. Παίζει κιθάρα, έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και τα τελευταία έξι χρόνια τραγουδούσε σε διάφορες μπάντες.

  

Χρύσανθος Καντερές

Ο Χρύσανθος Καντερές από την Κέρκυρα είναι 22 χρόνων και εργάζεται ως γυμναστής. Ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός και με όπλο την κιθάρα που του είχε πάρει η μητέρα του ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Ο Χρύσανθος μπορεί να μην κέρδισε πολλούς ψήφους από την τελευταία του ερμηνεία, είχε όμως μαζέψει ήδη αρκετούς από την διαδρομή του μέχρι το τέλος και την είσοδό του στους 15.

 

Δες εδώ περισσότερα

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε