Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αντώνης Ρέμος: “Η Υβόννη είναι ο άνθρωπός μου”

Αντώνης Ρέμος: “Η Υβόννη είναι ο άνθρωπός μου”

Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε  για τα συναισθήματα του για την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και για το πότε θα τον δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι βρίσκεται άλλωστε σε μία από τις καλύτερες φάσεις του όπως είδαμε και στην πρεμιέρα του τραγουδιστή στο “Αθηνών Αρένα”. Η σύντροφός του δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε αυτή τη φορά από το πλευρό… Ας δούμε όμως τι είπε ο Αντώνης για εκείνη στην συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real Life”.

Για τους άντρες, ο χρόνος που κυλάει είναι φίλος ή εχθρός: Υπάρχουν αντρικές ανασφάλειες; “Η ψυχή είναι αυτή που καθορίζει τα πάντα και έχει σημασία ο χρόνος να μην περνάει από την ψυχή μας. Εξάλλου, τα σημάδια του χρόνου κάποια στιγμή αποκαλύπτονται, ακόμα κι αν πας στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο. Και οι άντρες έχουμε ανασφάλειες, όχι όμως στον βαθμό που έχετε εσείς οι γυναίκες. Αν δείτε μια ρυτίδα, θα τρελαθείτε. Αν και το αρσενικό είδος έχει λίγο μεταλλαχτεί πια.”

Θα δανειστώ έναν τίτλο τραγουδιού σου και θα σε ρωτήσω αν ο Αντώνης έχει γίνει “100” φορές κομμάτια;” Έχω γίνει και μπορεί να ξαναγίνω. Όλο αυτό είναι ένα μαγικό παζλ, που όσα κομματιά και να γίνεις, μόνα τους ξαναενώνονται γίνονται ένα για να ξανασπάσουν σε ένα  επόμενο έρωτα.”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε