Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Μερικά Σύννεφα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απέκτησε τέσσερα στήθη μετά από πλαστική επέμβαση!

Απέκτησε τέσσερα στήθη μετά από πλαστική επέμβαση!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.03.2010 | 17:16

Η Maria Alaimo ήταν σαράντα ετών όταν αποφάσισε...

... να κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της. Έτσι  βλέποντας μια διφήμιση γιατρού αισθητικών επεμβάσεων στο διαδίκτυο, πήρε την απόφαση και τον επισκέφτηκε μαζί με το σύζυγό της.

Ο Dr. Keith Berman, ο οποίος και την χειρούργησε, στην αρχή της έδειξε φωτογραφίες από γυναίκες που έκαναν πετυχημένες επεμβάσεις και έτσι πείστηκε να προχωρήσει στην πλαστική επέμβαση.

Όταν όμως βγήκε από το χειρουργείο, κάτι δεν είχε πάει καλά. Η Maira είδε μία παραμόρφωση στο στήθος της που έμοιαζε να έχει διπλασιαστεί. Η ίδια προχώρησε σε μηνύσεις το 2003, όπου έγινε και το χειρουργείο. Αν και είχε δύο παιδιά, με το σύζυγό της χώρισε το 2004.

Ο δικηγόρος του γιατρού ισχυρίζεται πως μία τέτοια επέμβαση δεν μπορεί να έχει εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Ωστόσο δύο μέρες πριν, έγινε η δεύτερη δίκη της υπόθεσης και η 47χρονη πια Maira ζητάει 5 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τυλίγει την φτέρνα της με πλαστική μεμβράνη και κάτι ακόμα – Δείτε τι πετυχαίνει έτσι! Τυλίγει την φτέρνα της με πλαστική μεμβράνη και κάτι ακόμα – Δείτε τι πετυχαίνει έτσι!
  2. Ηράκλειο: Η ευαισθησία του κόσμου έσωσε μικρό ανασφάλιστο παιδί - Ακούει ξανά μετά από χειρουργική επέμβαση! Ηράκλειο: Η ευαισθησία του κόσμου έσωσε μικρό ανασφάλιστο παιδί - Ακούει ξανά μετά από χειρουργική επέμβαση!
  3. Δύναμη ψυχής! Γυναίκα που ζύγιζε 500 κιλά έχασε 100! [pics] Δύναμη ψυχής! Γυναίκα που ζύγιζε 500 κιλά έχασε 100! [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook