Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποφάσισες να κάνεις πλαστική; Δες ποιες επεμβάσεις πρέπει να κάνεις τώρα πριν σε βρει το καλοκαίρι

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας μας δίνει το χρονοδιάγραμμα των αισθητικών επεμβάσεων που καλό θα ήταν να προγραμματίσεις τώρα για να είσαι ανανεωμένη μέχρι το καλοκαίρι.

Θα ήθελες να αποκτήσεις πιο λεπτή μέση και κοιλιά; Το έχεις πάρει απόφαση πως φέτος το καλοκαίρι θα έχεις το πλούσιο μπούστο που πάντα ονειρευόσουν; Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας μας δίνει το χρονοδιάγραμμα των αισθητικών επεμβάσεων που καλό θα ήταν να προγραμματίσεις τώρα για να είσαι ανανεωμένη μέχρι το καλοκαίρι.

Μια πλαστική επέμβαση δεν είναι και η πιο απλή απόφαση. Την τελική απόφαση θα την πάρεις φυσικά αφού συζητήσεις με έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος και θα σου υποδείξει την κατάλληλη θεραπεία για το πρόβλημα που θέλεις να αντιμετωπίσεις.  Πριν το καλοκαίρι… “Ο λαμπερός ήλιος μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά συγχρόνως «φωτίζει» τις ατέλειες που κρύβαμε όλο το χειμώνα κάτω από πουλόβερ και κασκόλ” αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιωάννης Λύρας.

Οι παρακάτω επεμβάσεις θα ήταν καλό να μπούν στο πρόγραμμα μέσα στον επόμενο μήνα. Έτσι, με το που θα “σκάσει” ο πρώτος καλοκαιρινός ήλιος θα έχεις την μοναδική εμφάνιση που πάντα ονειρευόσουν. Χωρίς αναμονή και απαγορεύσεις της περιόδου αποθεραπείας!

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

“Το πλούσιο στήθος, σύμβολο θηλυκότητας, μητρότητας ερωτισμού, θεωρείται ένα από τα δυνατά ατού της γυναικείας εμφάνισης.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει σε όλες τις ηλικίες της γυναίκας, από την εφηβεία ως και μετά την εμμηνόπαυση, εφόσον η γενική υγεία είναι καλή και με την προϋπόθεση ότι η γυναίκα θα ενημερωθεί πλήρως για όλες τις παραμέτρους που αφορούν αυτή την επέμβαση (χειρουργική, τεχνική, αναισθησία, υλικά, προέλευση των εμφυτευμάτων και ποιότητά τους)” εξηγεί ο κ. Λύρας.

Για να είσαι έτοιμη να επιστρέψεις στην “ενεργό” δράση θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική για τους επόμενους δύο μήνες. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που γίνεται η επέμβαση κάνε “κλικ” εδώ.

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ, ΛΙΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

ΕΝΕΣΙΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε