Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστική συνέντευξη της Betty Boop: “Ετοιμάζομαι ώρες για να βγω! Είναι το καλύτερό μου!”

Αποκλειστική συνέντευξη της Betty Boop: “Ετοιμάζομαι  ώρες για να βγω! Είναι το καλύτερό μου!”

Η Betty Boop είναι το νέο πρόσωπο της Hypnose Star της Lancome. Και με αφορμή αυτό μας αποκάλυψε αποκλειστικά τα μυστικά ομορφιάς της!

 Η Betty Boop είναι beauty icon. Θέλεις επιχειρήματα; Μέτρησε: 1. Συζητιέται από το ’30, 2. Με πρόχειρους υπολογισμούς είναι 80 plus και δεν της φαίνεται καθόλου, 3. είναι φινετσάτη, 4. είναι πάντα περιποιημένη! Τέλος, η Betty Boop επιλέχθηκε από την Lancome ως ένα από τα δύο πρόσωπα για την καμπάνια της ολοκαίνουριας μάσκαρα, Hypnose Star (η άλλη είναι η Daria Werbory). Και με αφορμή αυτό το λανσάρισμα, εξασφαλίσαμε την αποκλειστική της συνέντευξη. Πριν βιαστείς να συμπεράνεις ότι είναι σουρεάλ να διαβάζεις συνέντευξη της Betty Boop να σου πω ότι η star έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία για την ζωή και μερικά μυστικά ομορφιάς που πρέπει να ξεσηκώσεις από εκείνη!

– Betty, είσαι το πρόσωπο της νέας μάσκαρα της Lancome “Hypnose Star”, μαζί με την Daria Werbowy. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

 

Είναι μια υπέροχη περιπέτεια… Ήμουν 5 χρονών όταν ο Armand Petitjean δημιούργησε την Lancome και θαύμαζα το brand από τότε. Οπότε, όταν μου πρότειναν να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας- πόσω μάλλον με την Daria- πέταξα από την χαρά μου. Είναι ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα!

 

– Είσαι ένα glam είδωλο από το 1930. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

 

Είμαι γοητευμένη! Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Μετά άρχισα να αγαπώ το παιχνίδι της αποπλάνησης, το οποίο έχει τρομερό fun! Μου αρέσει πολύ να αποπλανώ με το μίνι φόρεμά μου και την στολισμένη με τριαντάφυλλο καλτσοδέτα μου. Ταιριάζει στον χαρακτήρα μου- μου αρέσει αυτή η ξένοιαστη ελαφρότητα. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μαγευτικό μικρό παιχνίδι.

 

– Πώς ορίζεις το glamour;

 

Είναι μια συμπεριφορά που πάντα κουβαλάς μαζί σου, ένα είδος lifestyle, όπως λένε στην πατρίδα μου την Αμερική. Δεν χρειάζομαι καμία δικαιολογία να κάνω τον εαυτό μου glamorous. Ακόμη κι όταν πηγαίνω έξω για μια βόλτα, δεν μπορώ να φανταστώ να βγαίνω από το σπίτι χωρίς make up. Glamour είναι να θέλεις να δείχνεις όμορφη και περοποιημένη για τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους, όλη την ώρα.

 

– Έχεις εκπληκτικά μάτια. Ποιο είναι το μυστικό σου;

 

Είναι απλό. Τα μάτια μου είναι το θανατηφόρο όπλο μου από το 1967 που χρησιμοποίησα την Lancomatique, την πρώτη μάσκαρα που δημιούργησε ποτέ η Lancome. Από τότε είμαι εξαρτημένη από το μακιγιάζ της Lancome. Με το πέρασμα των χρόνων έχω δοκιμάσει όλες τις δημιουργίες του brand… και πρόσφατα έζησα την εμπειρία της Hypnose Star πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Δεν θα την αφήσω ποτέ! Προσφέρει glamour και όγκο στα μάτια. Απλώς την αγαπώ! Ποτέ δεν ένιωσα τόσο star με μια απλή κίνηση στις βλεφαρίδες μου.


– Ποια είναι τα άλλα μυστικά ομορφιάς σου;

 

Το μακιγιάζ είναι ένα παιχνίδι: αν θέλεις να είσαι σαγηνευτική θα πρέπει να το διασκεδάζεις μπροστά από τον καθρέφτη σου. Τα πιο μαγευτικά looks είναι αυτά για τα οποία ένιωσα να ενθουσιάζομαι και να τολμάω. Μην ξεχνάτε: η ομορφιά είναι να τον διασκεδάζετε.

– Πες μου ένα “εναλλακτικό” μυστικό ομορφιάς σου! Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε