Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκτήστε το χτένισμα των star χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1 ευρώ!

Αποκτήστε το χτένισμα των star χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1 ευρώ!

Μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά,για να έχετε το τέλειο χτένισμα σε λίγα λεπτά φτιαγμένο από τα χεράκια σας! Οι διάσημες ξέρουν!

Φέτος είναι της μόδας να πιάνουμε τα μαλλιά μας.Σε κώτσους, αλογοουρές ψηλές ή χαμηλές.Είναι σικ,αρχοντικό,εύκολο και κυρίως ανέξοδο!

Διαλέξαμε 5 διάσημες star και θα σας πούμε πως θα αποκτήσετε το χτένισμά τους εύκολα και γρήγορα!

Αντζελίνα Τζολί. Η απόλυτη ομορφιά,η απόλυτη star με κώτσο για σικ εμφανίσεις που μπορεί να γίνει σε 5 λεπτά! Μυστικό:χρησιμοποιήστε κερί για να σταθούν ομοιόμορφα.Πως γίνεται; Απλά στριφογυρίστε τα μαλλιά σας γύρω από το λαστιχάκι της αλογοουράς και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια.

Σκάρλετ Γιόχανσον! Μια απλή  αλογοουρά. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και νεανικό!Σημαντική λεπτομέρεια.Αφού στεγνώσετε και μαζέψετε ψηλά τα μαλλιά σε αλογοουρά, παίρνετε μία τούφα μαλλιά και τη γυρίζετε γύρω από το λαστιχάκι για να το καλύψετε.Αν δεν έχετε πολλά μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά λαστιχάκια με τούφες που υπάρχουν στο εμπόριο σε όλα τα χρώματα.

Πενέλοπε Κρουζ.Κώτσος αλλά επιμελώς…ατημέλητος..Mυστικό:τυλίξτε τα μαλλιά σας σε χοντρά ρόλεϊ και μαζέψτε σε αλογοουρά αλλά χωρίς πριν να τα χτενίσετε.Απλά ανοίξτε τα με τα δάχτυλα.

Κέιτ Χάντσον. Πιάνουμε τα σπαστά μαλλιά  όπως όπως αφού τα έχουμε στεγνώσει με πιστολάκι και τα στερεώνουμε με φουρκέτες και τσιμπιδάκια χωρίς να τα σφίγγουμε.Χρόνος :4 λεπτά!

Πάρις Χίλτον.Αφού στεγνώσουμε τα μαλλιά απλά μαζεύουμε τα μπροστινά στο ύψος του αυτιού.Ευκαιρία να αναδείξουμε το καινούργιο μας κοκαλάκι με τα στρας!

Καλή επιτυχία!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε