Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόψε παντρεύεται η Καλομοίρα! Όλες τις λεπτομέρειες!

Ξημερώματα Δευτέρας το Καλομοιράκι γίνεται κυρία Μπούσαλη!

 Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Καλομοίρα και τον Γιώργο!  Σε λίγες ώρες θα τελεστεί το μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στην οποία είχε βαπτιστεί η Καλομοίρα. Η οικογένεια της πλέει σε πελάγη ευτυχίας όπως φάνηκε και από το χτεσινό γλέντι ή αλλιώς την πρόβα της δεξίωσης! Μαζί με φίλους και συγγενείς αλλά όχι τη οικογένεια του Γιώργου όπως προβλέπει το έθιμο έκαναν το βράδυ του Σαββάτου ένα μεγάλο πάρτι προετοιμάζοντας έτσι την αποψινή βραδιά!

Το μεγάλο άγχος της νύφης που δεν ήταν άλλο από το αν θα φτάσει το νυφικό στην ώρα του έληξε πριν από λίγες ώρες όταν το πήρε επιτέλους στα χέρια της. Με αφετηρία το Λονδίνο (όπου ράφτηκε) το νυφικό έκανε μια ενδιάμεση στάση στο Παρίσι και από εκεί έφτασε στη Νέα Υόρκη! Το νυφικό παρέδωσε ο στιλίστας της καλομοίρας και ακόμα δεν έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες του! Αντίθετα τα παπούτσια που θα φορέσει Θα έχουν πανύψηλα τακούνια και πλατφόρμα μπροστά, θα είναι από λευκό δέρμα λουστρίνι, θα έχουν λεπτομέρεια από σατέν στο ντεκολτέ και στα δαχτυλα και φούξια γκλος γυαλιστερό τακούνι σε σχέδιο του Δούκα Χατζηδούκα και μπορείς να τα δεις εδώ! Η Καλομοίρα αναμένεται να είναι πολύ κομψή μέσα στο νυφικό της αφού έχει ακολουθήσει πρόγραμμα διατροφής και έχει χάσει 6 κιλά με άλλα λόγια αυτός ο γάμος δεν θα έχει τον τίτλο “My Big Greek Fat Wedding”, θα είναι απλώς Big και Greek.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου όπως η λίστα των καλεσμένων και η δεξίωση περνάν από τα χέρια της Καλομοίρας η οποία φαίνεται να μην έχει καθόλου άγχος και να απολαμβάνει τις πυρετώδεις προετοιμασίες! Μάλιστα έχει ήδη προετοιμάσει και το σπίτι που θα μένουν στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Arlington, κοντά στην Ουάσινγκτον. 

Με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου! 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε