Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποστολή TLIFE στη Δονούσα! Που θα γίνει ο γάμος της Κατερίνας και το γαμήλιο πάρτυ! Φωτογραφίες

Αποστολή TLIFE στη Δονούσα! Που θα γίνει ο γάμος της Κατερίνας  και το γαμήλιο πάρτυ! Φωτογραφίες

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο του φετινού καλοκαιριού… Το TLIFE βρίσκεται εκεί!

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο του φετινού καλοκαιριού που αναμένεται να γίνει το talk of the town. Σήμερα στις 18:30, η Κατερίνα Παπουτσάκη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά στη Δονούσα. Το TLIFE βρίσκεται ήδη στο νησί για να σου μεταφέρει το κλίμα και όλα όσα θα γίνουν στο γάμο και τη δεξίωση.

 

Γάμος με θέα το απέραντο γαλάζιο

 

Η Κατερίνα θα ντυθεί σήμερα νυφούλα και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της στο εκκλησάκι της Παναγιάς στη Δονούσα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το ξωκκλήσι βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, στο χωριό Σταυρός και από εκεί μπορεί κανείς να δει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Κάτι που θα μπορέσει να απολαύσει και το ζευγάρι την ώρα που θα βγαίνει από το εκκλησάκι.

 

Οι ετοιμασίες στο εκκλησάκι έχουν ήδη ξεκινήσει από το πρωί και ήδη τοποθετούνται μεγάλες λευκές κορδέλες για τη διακόσμηση. Όλος ο στολισμός του γάμου, άλλωστε, θα έχει μια ρομαντική διάθεση και θα κινηθεί σε ανοιχτές αποχρώσεις.

 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην εκκλησία και σου εξασφάλισε τις πρώτες λήψεις από το χώρο που θα γίνει η τελετή.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε