Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αρνείται να βγάλει την βέρα!

Αρνείται να βγάλει την βέρα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.03.2010 | 10:30

Ο Jesse James φαίνεται να μην θέλει να δώσει τέλος στο γάμο του. Ακόμα και μετά τα δημοσιεύματα που αποκλαύπτουν ότι είναι πρωταγωνιστής σε ερωτικό σκάνδαλο εκείνος φαίνεται να πιστεύει πως δεν θα αλλάξει τίποτα.

Η καθημερινότητά του φαίνεται να συνεζίζει να είναι ίδια, αφού ο φακός τον συνέλαβα την Τρίτη να πηγαίνει το παιδί του στο σχολείο. Αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων είναι ότι ο James φοράει ακόμα την βέρα του.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε μια περιοδεία του «Monster Garage» όπου πρωταγωνιστούσε ο 40χρονος Τζέιμς και ένα χρόνο αργότερα, το 2005 έγινε ο γάμος τους. Η τελετή έγινε σε ένα ράντζο στην Σάντα Μπάρμπαρα με καλεσμένους που φτάνανε τους 300. 

 
Παρόλο που ο James, προσπαθώντας να σώσει ότι μπορεί, ισχυρίζεται  ότι τα περισσότερα που ειπώθηκαν είναι αβάσιμα και αναληθή, η συνέντευξη της ερωμένης του δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Χρειαστήκανε 30.000 δολάρια για να ανοίξει το στόμα της η Michelle McGee και να καταστρέψει μια σχέση ζωής.


Η πρώην γυναίκα του James. Απ'ότι φαίνεται η εξαίρεση στις επιλογές του ήταν η SandraΗ πρώην γυναίκα του James. Απ'ότι φαίνεται η εξαίρεση στις επιλογές του ήταν η Sandra   Διαδώστε αυτό το άρθρο