Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Athens Xclusive Designers Week: Ό,τι έγινε την ημέρα έναρξης! Catwalk, σχεδιαστές, παρασκήνιο…

Δες και μάθε όλα όσα έγιναν στην βραδιά έναρξης του Athens Xclusive Designers Week!

Εδώ κι αρκετές μέρες γμωρίζαμε και περιμένα με μεγάλη ανυπομονησία να έρθει η ημερά που θα γιορτάσουμε και στην Αθήνα τη μόδα! Και πως γιορτάζει κανείς τη μόδα θα μου πεις;  Ένας είναι ο τρόπος και στη χώρα μας έχει το όνομα Athens Xclusive Designers Week!

Ένας θεσμός που έχει ισχύ εδώ και πολύ καιρό άμα αναλογιστεί κανείς πως αυτή ήταν η 10η διοργάνωση και μάλιστα επετειακή. Η πρόσκληση ήταν στα χέρια μου ώστε να παραβρεθώ στο event που διαρκεί 3 ημέρες και κλείνει με ένα μεγάλο party που όσοι δούλεψαν ή έστω συνεργάστηκαν με τον τρόπο τους θα είναι εκεί.  Κι αν φαντάζεσαι τι σου λέω και σου αρέσει σαν ιδέα αλλά λες δεν μπορείς να το κάνεις εικόνα το TLife ήταν εκεί και θα συνεχίσει να είναι και τις τρεις ημέρες ώστε να σου δώσει όλο το προσκήνιο, παρασκήνιο αλλά και κάθε λεπτομέρεια του τι μπορεί να έγινε.

Με το έφτανες λοιπόν στο Συνεδριακό κέντρο στη Συγγρού όπου πραγματοποιείται το event ένιωθες αμέσως πως κάτι γίνεται εκεί. Κόσμος να περιμένει, κορίτσια και αγόρια απόλυτα καλοντυμένα προσθέτοντας ο καθένας με τον δικό του στιλ αυτό που λέμε μόδα αφού όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Και δεν ξέρω τι μπορεί να φοβόμουν και ποιο είναι το πρόβλημα μου αλλά ο κόσμος ήταν πράγματι απόλυτα περιποιημένος κι αυτό ήταν που συζητούσαν σε κάθε δημοσιογραφικό πηγαδάκι σχετικό με τη μόδα!

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του fashion show στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε