Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Athens Xclusive Designers Week!Ημέρα πρώτη: Τι έδειξαν οι σχεδιαστές;

Η πρώτη ημέρα τηςAthens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε! Όσα είδαμε στην πασαρέλα είναι εδώ… Τι προτείνουν οι σχεδιαστές;

 Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε και θα μπορούσα να πω με μία λέξη επιτυχώς αφού οι σχεδιαστές αλλά και οι οικοδεσπότες για ακόμη μία φορά στάθηκαν αντάξιοι των υψηλών προσδοκιών όλων μας. Μπορεί η πρώτη ατυχής συγκυρία με την αναβολή του show της Rojas Castro να μας υπενθύμισε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, αλλά μέχρι εκεί.  Η παραγωγή άψογα στημένη για ακόμη μία φορά με τις κοπέλες στην είσοδο να σε υποδέχονται με χαμόγελα.

Ημέρα γιορτής λοιπόν για τους ανθρώπους της μόδας αφού η Designers Xclusive καταφέρνει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να προωθήσει τα ρούχα και τα αξεσουάρ της επόμενης σεζόν. Με τον χρόνο -μέχρι να ξεκινήσουν τα shows- να περνάει απόλυτα ευχάριστα με την συλλογή του Holy Mustache να σε μαγνητίζει. Στον ίδιο χώρο έβλεπες και τις φωτογραφίες σπουδαίων Ελλήνων φωτογράφων που συγκέντρωσαν τα έργα τους για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Πάμε να δούμε τι προτείνουν οι Έλληνες σχεδιαστές για την μόδα του χειμώνα και τι καλύτερο ως έναρξη για τη μόδα του Χειμώνα 2012 -13 με την συλλογή της Thes Tziveli. H διεθνής σχεδιάστρια για ακόμη μία φορά απέδειξε πως δεν είναι τυχαία αναγνωρσιμένη στο εξωτερικό αφού η σωστή δουλειά με προσοχή στην λεπτομέρεια ήταν εμφανής. 

Δες όλες τις προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε