Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου: “Ούτε την ψώνισα, ούτε κόντρα έχω με την Ευδοκία…”

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της “Ξένιας” ,για την “Ζωής της άλλης”, για την σχέση που έχει με την συμπρωταγωνίστριά της, αλλά και για το αν την έχει αλλάξει όλη αυτή η τρελή επιτυχία που βιώνει !

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν! Και αυτό γιατί; Γιατί, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, και αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά της. Βλέπετε, “Η ζωή της άλλης” ήταν συνήθεια και έγινε… λατρεία, οπότε μοιραία όλη αυτή την απίστευτη επιτυχία την γεύονται πρώτοι απ ΄όλους οι πρωταγωνιστές της. Ο λόγος ; Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που σαν “Ξένια” έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και βλέπει τις τηλεοπτικές μετοχές της να κάνουν σχεδόν καθημερινά… λίμιτ-απ !

Πέρσι έκανες ουσιαστικά τα πρώτα σου δειλά βήματα στον χώρο της τηλεόρασης -είσαι μόλις 24 ετών-, φέτος νιώθεις να πατάς πιο σίγουρα στα πόδια σου;

Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα. Οι πάντες είναι άνεργοι και οι δουλειές ελάχιστες.  

Το ότι συμμετέχεις σε μία δουλειά που έχει μία τόσο μεγάλη επιτυχία δεν σου εξασφαλίζει μία ασφάλεια για το μετά;

Εξαρτάται… Σίγουρα η επιτυχία σε φέρνει στο προσκήνιο και κάνει τους άλλους να σε σκεφτούν όταν στήνουν κάποιες δουλειές, όμως, κι από την άλλη μπορεί να θεωρηθεί ότι είσαι ένα υπερεκτεθειμένο πρόσωπο και έτσι να μείνεις εκτός

Η επιτυχία της «Ζωής της άλλης» είναι απίστευτη. Είναι, πώς να το πω, επιτυχία… ρεκόρ! Εσύ αυτή την επιτυχία την έχεις γευτεί έντονα;

Οχι, λόγω… περούκας! Δεν την εισπράττω αυτή την επιτυχία καθημερινά, γιατί χωρίς την περούκα δεν με αναγνωρίζει ο κόσμος.

Σαν παραπονάκι το ακούω αυτό…

Καθόλου. Και ξέρεις γιατί δεν παραπονιέμαι; Γιατί το να με αναγνωρίζουν στον δρόμο με βγάζει από τα νερά μου και με κομπλάρει λιγάκι, οπότε έτσι εξακολουθώ να κινούμαι όπως θέλω, χωρίς να υπάρχει το άγχος ότι οι άλλοι με γνωρίζουν. Εξακολουθώ να νιώθω ελεύθερη. Από την άλλη μεριά, βέβαια, είναι πολύ γλυκό να ξέρει ο άλλος ποια είσαι και να έρθει και να σου πει λόγια αγάπης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε