Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Αθηνά Ωνάση: Φοβάται για την ζωή της!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο κακοποιών.

Η αμύθητη περιουσία της Αθηνάς Ωνάση, την είχε κάνει στο παρελθόν μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου απαγωγής, από σπείρα που σκόπευε να ζητήσει λύτρα από τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ.
 
Τώρα πια, σύζυγος του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ζει μαζί του και με την κόρη τους σε μία χώρα με μεγάλο ποσοστό σε κρούσματα απαγωγών, την Βραζιλία. Η έξαρση των απαγωγών πλούσιων προσώπων στο Σάο Πάολο το τελευταίο διάστημα, την θορύβησε ιδιαίτερα. Η χρυσή κληρονόμος αποφάσισε να ξηλώσει όλους τους άντρες της προσωπικής της φρουράς και να τους αντικαταστήσει με μια ομάδα από 12 ειδικά εκπαιδευμένους Ευρωπαίους σωματοφύλακες, στους οποίους έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.
 
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην Real News, η Αθηνά Ωνάση, έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Πέρα από το γεγονός ότι έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της και είναι πολύ προσεκτική σε οποιαδήποτε έξοδό της, έχει περιφρουρήσει το πολυτελέστατο κτίριο που μένει με σωματοφύλακες. Κάποιους μήνες το χρόνο μάλιστα, θα ζει με την οικογένειά της στο Βέλγιο όπου θα μπορεί να κάνει και το αγαπημένο της άθλημα, την ιππασία.
 
Βέβαια, η Αθηνά Ωνάση χρωστάει ακόμα το ποσό της χορηγίας της από το Grand Prix Ιππασίας που διοργανώθηκε στη χώρα μας το 2007. Όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα», το ποσό που οφείλει η χρυσή απόγονος φτάνει τα 150.000 ευρώ, έπειτα από προφορική συμφωνία που είχε γίνει για την διοργάνωση που ήταν προς τιμήν της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε