Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυλαία για τη σχέση του Κασιδόκωστα και της Νίκι Ρίντ

Αυλαία για τη σχέση του Κασιδόκωστα και της Νίκι Ρίντ

Η απόσταση ανάγκασε το δημοφιλές ζευγάρι να χωρίσει.

Η σχέση του Πάρη Κασιδόκωστα και της νεαρής ηθοποιού Νίκι Ριντ , που τόσο πολύ απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης έφθασε στο τέλος! Η απόφαση τους ήταν κοινή, αφού τον τελευταίο καιρό η απόσταση είχε σταθεί το μεγαλύτερο εμπόδιο τους. Ο Πάρης βρίσκεται στην Ελλάδα και υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό, ενώ η Νίκι μένει μόνιμα στην Αμερική.
Το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2008 και έγινε γνωστό τον Ιούλιο. Από τότε το διάσημο ζευγάρι έγινε αχώριστο, πήγαιναν παντού μαζί και φαίνονταν τρελά ερωτευμένοι. 

Τον περασμένο Μάιο, η νεαρή πρωταγωνίστρια της ταινίας “Λυκόφως”, Νίκι Ρίντ ταξίδεψε στην Ελλάδα με τους γονείς της, για να τους γνωρίσει στον αγαπημένο της. Τα πράγματα, όμως, όπως φαίνεται δεν πήγαν καλά. Οι φήμες για το χωρισμό τους ξεκίνησαν το Νοέμβρη, όταν ο γοητευτικός Πάρης πήγε μαζί με τη μητέρα του Μαριάννα Λάτση – χωρίς την αγαπημένη του Νίκι – στην πρεμιέρα της υπερπαραγωγής “The Box”, όπου πρωταγωνιστεί η Κάμερον Ντίαζ (που βγαίνει από την εταιρεία 1821 Pictures που έχει μαζί με τον Τέρι Ντούγκας).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, οι δυο τους εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί το φθινόπωρο στο κλαμπ που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς. Πρόσωπο του κοντινού τους περιβάλλοντος λέει πως ο Πάρης και η Νίκι έχουν ακόμη συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είναι πιθανό: “Αποφάσισαν να γράψουν τους τίτλους τέλους στη σχέση αφού πλέον τους χωρίζει ένας ωκεανός. Υπάρχουν, βέβαια, δυνατά συναισθήματα ακόμη και από τις δυο πλευρές και κανείς δεν ορκίζεται ότι δεν θα έχουμε επανασύνδεση. Προς το παρόν όμως, αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να είναι κοντά στην πραγματικότητα”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε