Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αυτή η σειρά βάσισε την έρευνά της στα δέρματα με έγκαυμα! Και κάνει θαύματα σε κάθε δέρμα!

Αυτή η σειρά βάσισε την έρευνά της στα δέρματα με έγκαυμα! Και κάνει θαύματα σε κάθε δέρμα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.01.2013 | 18:16

tlife

Ψάχνεις μια σειρά που να λειτουργεί στο πρόσωπό σου; Join us!

Υπάρχει μια εταιρία που αγαπούν οι Γαλλίδες! Υπάρχει μια εταιρία που αγαπούν εξίσου όλες οι γυναίκες που είναι ενημερωμένες σε θέματα ομορφιάς! Λέγεται Guinot και αν έχεις ταξιδέψει στην Γαλλία θα έχεις δει στους πιο high class δρόμους του Παρισιού spa με εκείνο το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα! Μάλιστα, το συγκεκριμένο brand έχει πίσω του μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και μια σειρά από top επιστήμονες και αισθητικούς ιατρούς για να υποστηρίζουν τις συνθέσεις τους...

Πώς ξεκίνησαν τα Guinot
Το 1972, ο Jean Daniel Mondin, Δόκτωρ Φαρμακευτικής, ανέλαβε την εταιρία GUINOT από τον πατέρα του, Dr. Maurice Mondin, ειδικός στην αισθητική χειρουργική, με τον οποίο ξεκίνησε και την πρώτη του συνεργασία, αφού ο Dr. Maurice Mondin εξειδικευόταν στην θεραπεία του δέρματος που έχει υποστεί έγκαυμα. Ο στόχος ήταν η δημιουργία μιας θεραπείας για την πλήρη ανάπλαση, ανανέωση και επούλωση του δέρματος.

Ο Jean Daniel Mondin συνεργάστηκε με τον Doctor Raichvarg, τον επικεφαλής της Μονάδας Σοβαρών Εγκαυμάτων στο Cochin Hospital στο Παρίσι, για να αναπτύξουν ένα Σύμπλεγμα Ενεργών Συστατικών, ικανό να δημιουργήσει Νέο Δέρμα.

Αυτή η ιδιαίτερη συνεργασία οδήγησε στην δημιουργία του ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΖΩΗΣ – CELLULAR LIFE COMPLEX, ένα σύμπλεγμα των εργαστηρίων GUINOT, που αποτελείται από 56 βιολογικά ενεργά συστατικά ανάπλασης, απαραίτητα για την ζωή των κυττάρων. Αυτό το μοναδικό, πλούσιο και πρωτοποριακό σύμπλεγμα επιταχύνει την αναδόμηση του δέρματος για την θεραπεία των εγκαυμάτων. Επίσης αποτρέπει την εμφάνιση δυσχρωμιών και την γήρανση του δέρματος. Αυτή η καινοτόμα εφεύρεση περιέχεται σε όλα τα προϊόντα φροντίδας GUINOT καθώς επίσης και στις θεραπείες  στο Ινστιτούτο (έρχονται περισσότερα άρθρα με λεπτομέρειες για το δεύτερο μέρος, βλ. Ινστιτούτο).

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο