Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

BARTUGGI: -10% σε όλες τις φίλες του TLIFE! Mάθε το μυστικό!

BARTUGGI: -10% σε όλες τις φίλες του TLIFE! Mάθε το μυστικό!

Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου! Οι τσάντες BARTUGGI θα τονίσουν το στυλ σου..

Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου! Οι τσάντες BARTUGGI θα τονίσουν το στυλ σου στην παραλία, στις απογευματινές βόλτες και στα μπαράκια που θα πας για cocktail! Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τα ελληνικά νησιά και τον καλοκαιρινό ήλιο και όλες οι τσάντες φτιάχνονται από ιδιαίτερα υλικά από όλο τον κόσμο. Τα έντονα χρώματα και τα ξεχωριστά σχέδια θα σε ταξιδέψουν και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Και σου ‘χω και καλύτερο! Οι φίλες του Tlife μπορούν να λάβουν 10% έκπτωση μέχρι τις 30/6/2012 στις online αγορές τους σε όλα τα είδη από το Ε-shop μας τοποθετώντας τον κωδικό TLIFE στο checkout.

Summer dreams…

Χρωματιστές ψάθινες τσάντες για hot επισκέψεις στην θάλασσα. Συνδύασέ τες με καυτά σορτσάκια και αέρινα καφτάνια, βάλε μέσα την πετσέτα σου, το αντηλιακό και το βιβλίο σου και απόλαυσε την άμμο και το νερό. Είναι ευρύχωρες, μοντέρνες, χαρούμενες και πάνω από όλα πολύ οικονομικές!

Δες περισσότερα σχέδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε