Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Backstage από την εκπομπή ”TV Weekend”!

Το TLIFE τρύπωσε στα παρασκήνια του TV Weekend… Δες φωτογραφίες!

Το TLIFΕ βρέθηκε στα παρασκήνια της μεσημεριανής εκπομπής TV Weekend. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Η οικοδέσποινα της εκπομπής, Άννα Λιβαθυνού αν και λίγο αγχωμένη ήταν πάρα πολύ χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια.

Η Άννα είναι ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της τηλεόρασης. Πάντα δούλευε πίσω από τις κάμερες ώσπου της έγινε η πρόταση να αναλάβει την εκπομπή TV Weekend. Η ίδια όπως δήλωσε στο TLIFE, ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Η όμορφη παρουσάστρια και η παρέα της μας κρατούν συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο και μας εμημερώνουν για όσα έγιναν κατα τη διάρκεια της εβδομάδας.

Πως αντέδρασε όταν της ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάζει την εκπομπή TV Weekend;

”Είμαι ένας άνθρωπος που έχω φιλοδοξίες και μου αρέσει να βάζω στόχους και να μπορώ να τους πετυχαίνω. Δεν το περίμενα ότι θα αναλάβω την εκπομπή, άλλο να το θέλεις πάρα πολύ και άλλο κάποια στιγμή αυτό το όνειρο να πραγματοποιήται. Σοκαρίστηκα όταν μου ανακοινώθηκε αλλά από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι του καναλιού με εμπιστεύτηκαν για να παρουσιάσω την συγκεκριμένη εκπομπή, προσπαθώ και εγώ αλλά και όλη η ομάδα, καθώς μιλάμε για έμπειρους και ικανούς συνάδέλφους, που με βοηθάνε και εμένα πάρα πολύ, να έχουμε μια ωραία εκπομπή, ένα ωραίο προϊόν προς τους τηλεθεατές μας”.

Θα εγκατέλειπες τη ζώνη του Σαββατοκύριακου για να αναλάβεις καθημερινή εκπομπή;

”Μου αρέσει πολύ η ζώνη του Σαββατοκύριακου τώρα είμαι εδώ, ο σταθμός μου έχει αναθέσει την παρουσίαση της εκπομπής και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τα βγάλω πέρα σε αυτό το κομμάτι και να κάνουμε μια εκπομπή  αξιοπρεπέστατη ώστε να μπορέσει ο κόσμος να περνάει καλά”.

Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό;

Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Αλλά γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, μου αρέσει πολύ για τα επαγγελματικά, όμως είμαι καλά δόξα το Θεό.

Η Άννα Λιβαθυνού ετοιμάζεται για την εκπομπή της..

Οι τελευταίες πινελιές λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή!

Πίσω από τις κάμερες, μόλις έπεσαν οι τίτλοι αρχής της εκπομπής!

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη εξηγεί τους λόγους που προτιμά την εκπομπή του Σαββατοκύριακου από το καθημερινό:

”Εγώ δεν έφυγα από το Κους Κους. Έφυγα από το κανάλι επειδή δεν τα βρήκα για χι- ψι λόγους, με το οποίο όμως όλα αυτά τα χρόνια είχα συνεργαστεί μια χαρά. Τώρα από εκεί και πέρα το ότι ήρθα Σαββατοκύριακο με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς, καταρχάς δεν έχω αυτή τη φθορά του καθημερινού”, είπε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε