Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ballet Moves! Ασκήσεις από την Μάντη Περσάκη για σέξι πόδια. Για τα κορίτσια που αγαπούν τα μίνι...

Ballet Moves! Ασκήσεις από την Μάντη Περσάκη για σέξι πόδια. Για τα κορίτσια που αγαπούν τα μίνι...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 10.10.2012 | 07:08

tlife

Ασκήσεις που αν αποδειχθείς συνεπές και καλό κορίτσι θα σου χαρίσουν γυμνασμένα πόδια, ακριβώς έτσι όπως τα ονειρεύεσαι.

Μίνι χωρίς ωραία γυμνασμένα πόδια δεν γίνεται. Είναι ένα από τα σημεία που αγαπούν ιδιαιτέρως οι άντρες. Δεν έχεις λοιπόν παρά να το ρίξεις στη γυμναστική. 

 Η Μάντη Περσάκη φοράει τη φόρμα της και σου δείχνει πως με ασκήσεις που θυμίζουν πολύ Σχολή Μπαλέτου και χωρίς καθόλου όργανα γυμναστικής μπορείς να αποκτήσεις καλογυμνασμένα πόδια, χωρίς ψωμάκια και σφιχτούς γλουτούς!

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Πριν από κάθε πρόγραμμα γυμναστικής πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου το ζέσταμα. Κι αν οι ασκήσεις αυτές απαιτούν από εσένα να παραμένεις ακίνητη, αυτό δεν σημαίνει πως οι μύες δεν κουράζονται ή δεν κινδυνεύεις από κράμπες!

- Μείνε σε κάθε θέση για 15\'\'-20\'\' δευτερόλεπτα. Μην σε αγχώνει από τις πρώτες επαναλήψεις να μείνεις όσο περισσότερο μπορείς. Είναι πιο σημαντικό να έχεις πάρει την κατάλληλη θέση, δηλαδή να γυμνάζεις σωστά το κάθε σημείο. Με τον καιρό μπορείς να δοκιμάσεις να αυξήσεις τον χρόνο παραμονής στη θέση της άσκησης στα 30\'\' με 40\'\' δευτερόλεπτα

- Κάνε 3 σετ από το πρόγραμμα γυμναστικής κάθε φορά. Επίστρεψε στις στατικές σου ασκήσεις το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα.

- Ολοκληρώνοντας τις ασκήσεις κάνε μερικές διατάσεις για να χαλαρώσεις όλες τις μυικές ομάδες που καταπονήθηκαν... Δες μερικές κλασικές διατάσεις, όπως τις παρουσιάζει η Μάντη Περσάκη, εδώ


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο