Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Beverly Hills 90210: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές! [pics, vid]

Beverly Hills 90210: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές! [pics, vid]

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που η σειρά “Beverly Hills 90210” έριξε αυλαία δέκα χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο που καθήλωσε στις οθόνες το νεανικό κοινό.

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς Beverly Hills 90210 βρέθηκαν ξανά μαζί για χάρη του reunion που διοργάνωσε το REWindCon στο Σικάγο, κλέβοντας τις εντυπώσεις και συγκινώντας τους θαυμαστές τους 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς.

 

 

Οι διοργανωτές καλούσαν τον κόσμο να γνωρίσει τους αγαπημένους του ηθοποιούς από κοντά στο πολυπόθητο reunion. Έτσι όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση συνάντησαν και φωτογραφήθηκαν στο πλευρό του Luke Perry, του Jason Priestley, της Jennie Garth, της Tori Spelling, της Gabrielle Carteris, του Vincent Young, του James Eckhouse και της Christine Elise.

 

 

 

 

 

 

Όλοι τους πιο ώριμοι, με τον χρόνο να έχει αφήσει πάνω τους τα σημάδια του, χωρίς όμως να έχουν χάσει τη λάμψη τους. Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του Luke Perry για τη συνάδερφό τους Shannen Doherty και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς που δίνει μάχη με τον καρκίνο από τον περασμένο Φεβρουάριο.

“Κανένας από εμάς δεν θα ήταν εδώ χωρίς τη Shannen. Έχει περάσει πολλά. Δεν είναι πολύ καλά τώρα αλλά μερικές φορές η συνεισφορά της μειώνεται. Είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής της σειράς. Μου έμαθε πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν παρτενέρ μου. Ήταν τέλεια σε ό,τι έκανε με τον χαρακτήρα που υποδυόταν και είχε σχέση μαζί μου”, τόνισε ο διάσημος ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε