Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Chanel, Dior, Givenchy,Saint Laurent… Οι νέες τάσεις μέσα από τα pret-a-porter catwalks

Chanel, Dior, Givenchy,Saint Laurent… Οι νέες τάσεις μέσα από τα pret-a-porter catwalks

Πρώτη στάση: Παρίσι! Οι αποχρώσεις, τα σχέδια, οι γραμμές και τα υφάσματα που μας προτείνει η γαλλική μόδα για την ερχόμενη σεζόν…

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις πολύωρες στιγμές αυστηρής μελέτης για να δεις ποιες είναι οι τάσεις για τη νέα σεζόν. Αρκεί να παρακολουθήσεις τα μεγάλα show από την κάθε εβδομάδα μόδας που σε ενδιαφέρει ώστε να πάρεις μία γεύση κάνοντας βουτιά όχι μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ που προτείνουν αλλά, και σε όλη την παρουσίαση που επέλεξαν να κάνουν ώστε να αποδώσουν τα νέα trends.

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι θέλει τις γήινες αποχρώσεις να κυριαρχούν, τις γεωμερικές – αυστηρές γραμμές να καλύπτουν τις γυναικείες καμπύλες και τα ανδρόγυνα λιτά στοιχεία να σε αναγκάζουν να είσαι chic σε κάθε σου εμφάνιση.

Σου συγκεντρώνω 15 shows που αξίζει να δεις και να ζήσεις έστω και μέσα από βίντεο και να κάνεις βίωμα σου την γαλλική μόδα της Άνοιξης. Καλωσόρισες νέα σεζόν!

Η κομψή κυρία επιστρέφει με φορέματα σε ίσιες γραμμές που λίγα αποκαλύπτουν ενώ τονίζουν διακριτικά τη μέση. Οι ολόσωμες φόρμες υπάρχουν ενώ τα χρώματα παραμένουν βαθιά και φέτος την Άνοιξη. 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε