Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Charlie Sheen: Δεν έλεγα σε όλες τις γυναίκες ότι είμαι οροθετικός

Charlie Sheen: Δεν έλεγα σε όλες τις γυναίκες ότι είμαι οροθετικός

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη ότι είναι φορέας του ιού HIV, o Charlie Sheen παραδέχτηκε πως δεν ενημέρωνε πάντα στις συντρόφους του αλλά ότι ποτέ δεν έκανε σεξ μαζί τους σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Ο Charlie Sheen επέμεινε ακόμα πως είναι ψέμματα οι ιστορίες που έχουν ακουστεί ότι μόλυνε συντρόφους του με τον ιό HIV. “Οι λίγες φορές που δεν το είπα ήταν επειδή τις τελευταίες 25 φορές που το είχα αποκαλύψει το χρησιμοποιούσαν εναντίον μου. Χρησιμοποιούσαν την κατάσταση της υγείας μου για δικό τους όφελος”, ανέφερε χαρακτηριστικά στον Piers Morgan.

“Σε όσους το είπα και νόμιζα ότι ήταν σύμμαχοί μου, στράφηκαν εναντίον μου. Ήταν τρελό”. Μετά την αποκάλυψη πως είναι οροθετικός τον κατηγόρησαν πρώην σύντροφοί του, μεταξύ των οποίων η άλλοτε αρραβωνιαστικιά του Brett Rossi και η Bree Olson, πως είχε κάνει σεξ μαζί τους χωρίς προφυλακτικό και χωρίς να τις έχει ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.

“Δεν έχω θέσει ποτέ κανέναν σε κίνδυνο κάνοντας σεξ χωρίς προστασία. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Κανένας δεν έχει μολυνθεί από εμένα. Κανένας. Ξέρω την αλήθεια”, σημείωσε ο 50χρονος ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ισχυρίστηκε πως κάποτε είχε κοιμηθεί με την κόρη Βρετανού υπουργού, χωρίς να αναφέρεται στο όνομά της. “Ήταν μια κοπέλα πριν από περίπου 20 χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως ήταν διάσημη, αλλά ο πατέρας της πραγματικά ήταν”.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε