Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Cindy Crawford: Τι τρώει και τι γυμναστική κάνει ένα διαχρονικό top model;

Cindy Crawford: Τι τρώει και τι γυμναστική κάνει ένα διαχρονικό top model;

Σήμερα είναι 46 ετών και μητέρα 2 παιδιών, αλλά καταφέρνει να διατηρήσει το υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα της. Ποια είναι τα μυστικά της;

Είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα όλων των εποχών και μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη σύμφωνα με το ανδρικό περιοδικό Men’s Health. Σήμερα είναι 46 ετών και μητέρα 2 παιδιών, αλλά καταφέρνει να διατηρήσει ένα υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα. Ποια είναι τα μυστικά που ανακήρυξαν την Cindy Crawford σε Super Model;

H Cindy παραδέχεται πως κανείς δεν είναι τέλειος. Πώς θα μπορούσε άλλωστε… “Προσπαθώ να είμαι τυπική και σωστή στη διατροφή στο 80%! Όλοι γνωρίζουμε πότε τα κάνουμε θάλασσα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να μην το κάνουμε συνέχεια.”

Μπορεί στα 46 της χρόνια να μοιάζει αλώβητη στο χρόνο, όμως η ίδια δεν έχει την ίδια αντίληψη. “Ήλπιζα να μείνω στην εποχή που δούλευα ως top model χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσω για αυτό. Το μυστικό όμως για να διατηρούμαι σε φόρμα είναι να σπάω τη ρουτίνα και να μην βαριέμαι σε ό, τι κάνω”

Ποια είναι η δίαιτά της

Όπως και δεκάδες star του Hollywood έτσι και η Cindy ακολουθεί τη zone diet! Σε γενικές γραμμές η δίαιτα είναι πολύ πιο πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπαρά από τις παραδοσιακές δίαιτες.

Σε μια απλοποιημένη μορφή του το πρόγραμμα της συγκεκριμένης δίαιτας περιλαμβάνει:

-Μικρή ποσότητα πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα (υπολόγισε ένα φιλέτο κοτόπουλου στο μέγεθος μια παλάμης) και σε κάθε σνακ (ένα αργά το απόγευμα και ένα αργά το βράδυ).

-Δύο φορές την ποσότητα της πρωτεΐνης σε «καλούς» υδατάνθρακες, όπως λαχανικά, όσπρια και τα περισσότερα φρούτα.

Δες τη δίαιτά της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε