Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Constance Jablonski! Τα Fitness μυστικά ενός αγγέλου της Victoria Secret

Constance Jablonski! Τα Fitness μυστικά ενός αγγέλου της Victoria Secret

Το “αγγελάκι” της Victoria Secret μας δίνει τα μυστικά της και αποδεικνύει πως το να είσαι μοντέλο, δεν σημαίνει πως είσαι και από άλλο πλανήτη…

Μη μου πεις πως δεν αναρωτιέσαι πως γίνεται και υπάρχουν μοντέλα με τέτοιες αναλογίες; “Μα δεν τρώνε τίποτα πια;” σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι! Απαντήσεις μπορεί να σου δώσει μόνο μια γυναίκα που έχει πατήσει το πόδι της στα μεγαλύτερα runways του κόσμου.

Η Γαλλίδα Constance είναι μία από αυτές, με δεκάδες catwalk και διαφημίσεις για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο. Το “αγγελάκι” της Victoria Secret μας δίνει τα μυστικά της και αποδεικνύει πως το να είσαι μοντέλο, δεν σημαίνει πως είσαι και από άλλο πλανήτη…

Μοντέλα είμαστε… όχι εξωγήινες

Η συζήτηση για το αν τα μοντέλα προβάλουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και κυρίως αν προωθούν υγιή πρότυπα είναι πια τόσο αρχαία, όσο και η ιστορία της μόδας. Η Constance πάντως έχει τις ενστάσεις της! “Δεν νομίζω πως οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι επικριτικοί απέναντι σε show μόδας που προβάλουν σε εκατομμύρια κόσμου ένα δήθεν ψεύτικο πρότυπο. Μια εξωπραγματική εικόνα για το τι είναι σέξι γυναικείο σώμα. Προφανώς όμως και οι γυναίκες που κάνουν Modeling είμαστε όλες αληθινές και όχι ψεύτικες” αναφέρει!

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη και περήφανη που περπατώ στην πασαρέλα και δεν νομίζω πως αυτό θα έπρεπε να είναι πρόβλημα. Όλοι θέλουν να είναι ευτυχισμένοι και όμορφοι! Σωστά;” συμπληρώνει προς υπεράσπιση των απανταχού μοντέλων. Μαζί σου και εμείς Constance, με μια επιφύλαξη για όσα έχουν ακουστεί, γραφτεί και συμβεί στην πασαρέλα και εκτός από κορίτσια που ήθελαν να είναι πιο αδύνατα και σέξι όπως ένα Top Model!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε