Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Copy the look:H μόδα της νέας σεζόν εμπνέεται από το σινεμά. Δες ποιες ηρωίδες είναι τάση!

Για να μπεις στο πετσί του ρόλου χρειάζεσαι και το κατάλληλο outfit, το ανάλογο styling. H μόδα όμως μερικές φορές κάνει και το αντίθετο.

Όταν αγαπάς τη μόδα δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις μπροστά σου μία ενδιαφέρουσα εικόνα με έντονα στοιχεία μόδας και να μην είναι τελικά αυτό που θα σε καθηλώσει σε επίπεδα υπνωτισμού. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε και σίγουρα θα έχεις διαβάσει πως μεγάλοι καλλιτέχνες αλλά και σχεδιαστές εμπνέονται και εμπλουτίζουν τον πνευματικό τους κόσμο μέσα από ταξίδια, μουσική και ταινίες.

Οι ταινίες είναι ένας σχεδόν ανέξοδος τρόπος για να ταξιδέψεις και να αποδράσεις από την καθημερινότητά σου και σου το υπογράφω πως όταν αυτή σου η επιθυμία συνυπάρχει μαζί με μία ακόμη μεγάλη σου αγάπη, τη μόδα, τότε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.

Κάπως έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσα να μην σου συγκεντερώσω τις ταινίες, τα σημάδια των οποίων είναι εμφανή στην μόδα του σήμερα. Κάθισε αναπαυτικά δες τις ομοιότητες και πάρε ιδέες για το στιλ στο ντύσιμό σου για τη νέα σεζόν, κάνοντας κλικ στο TLIFE.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε