Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Courteney Cox: Πώς διατηρείται τόσο σέξι στα 47 της; Τι ρόλο έπαιξε η Jennifer Aniston;

Είτε ως εμμονική με την τάξη και την καθαριότητα, είτε ως αδίστακτη αρχισυντάκτρια σε gossip περιοδικό η Courteney ξέρει να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της.

Είτε ως εμμονική με την τάξη και την καθαριότητα, είτε ως αδίστακτη αρχισυντάκτρια σε gossip περιοδικό η Courteney ξέρει να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της. Η μελαχρινή Αμερικανίδα ηθοποιός έχει αισίως περάσει τα 40, όμως κάτι μας κάνει να πιστεύουμε πως αντί να μεγαλώνει, απλώς ωριμάζει. Πιο fit, πιο σέξι και βέβαια πολύ πιο σίγουρη για την εμφάνισή της η Courteney Cox μας δίνει όλα τα μυστικά μιας star για να παραμένει σε φόρμα.

Blood Type ή Atkins;
Ή μήπως καμία; Για πολλά χρόνια η Courteney ακολουθούσε πιστά, σύμφωνα πάντα με τις φήμες του Ηollywood, την διάσημη fad diet “Blood Type Diet” αλλά και την δίαιτα Atkins. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει επιλέξει ένα διαφορετικό μοντέλο διατροφής, το οποίο βασίζεται σε ένα πλάνο χαμηλό σε υδατάνθρακες. Όποια κι αν είναι η αλήθεια, το μόνο που έχει επιβεβαιώσει η ίδια είναι πως προσπαθεί να αποφεύγει τους υδατάνθρακες.

“Είναι σαφώς πολύ δύσκολο να διατηρηθείς σε φόρμα πια. Δεν τρώω και πολλούς υδατάνθρακες, ενώ από την άλλη προτιμώ περισσότερη πρωτεΐνη και λαχανικά και προσπαθώ να πίνω όσο περισσότερο νερό γίνεται” αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε