Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Δ. Αποστόλου: Μπορώ να σκοτώσω για την γυναίκα μου και το παιδί μου!

Ο Δημήτρης μίλησε για την κατάθλιψη, τις σχέσεις, τον Αλέξανδρο Ρήγα, την σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του!

”Ο γιος μου και η γυναίκα μου είναι τα μόνα πρόσωπα που, αν κάποιος τους κάνει κακό, είμαι ικανός να τον σκοτώσω και δεν με νοιάζει τίποτα. Και δεν είναι σχήμα λόγου”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αποστόλου, δημοσιογράφος, σεναριογράφος και διευθυντής του Down Town. Και συνεχίζει: ”Αυτός ο μικρός, μου έχει φέρει μεγάλη ευτυχία!”

Ο 48χρονος Δημήτρης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, μίλησε για τον γιο και τη σύζυγό του, Μάγδα Πένσου, την μητέρα του, τις σχέσεις, την κατάθλιψη και τους ”Δύο ξένους!”

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, είχε τρέλα με την μητέρα του. ”Οι δυσκολίες μας ένωσαν τόσο πολύ, που στα χρόνια που ακολούθησαν κατάλαβα ότι, στο τέλος της μέρας μόνο η μάνα, σου μένει”, είπε ο ίδιος και δήλωσε σχετικά με το πώς έφτασε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα: ”Όταν ήμουν 20 ετών, έπαθα ένα αυτοκινητικό ατύχημα κι έσπασα την λεκάνη μου. Για τους επόμενους 12 μήνες, ήμουν καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Εκεί έτρωγα, εκεί έκανα μπάνιο, εκεί με άλλαζαν όταν ήθελα τουαλέτα. Τότε ήταν που χάθηκαν όλοι οι φίλοι. Μέχρι κι η κοπελιά μου, τότε μου είπε, ”Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να κάνω την νοσοκόμα” και χάθηκε. Εξαφανίστηκαν όλοι κι από τότε ήταν που έζησα την απόλυτη μοναξιά. Κι έμαθα ότι ζούμε όπως ονειρευόμαστε: μόνοι!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε