Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη – Β. Ταρασιάδης: Βάφτισαν την κορούλα τους!

Δ. Καμπούρη – Β. Ταρασιάδης: Βάφτισαν την κορούλα τους!

Δες ποιοι celebrities πήγαν στη βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας…

Την μονάκριβη κορούλα τους βάφτισαν σήμερα το μεσημέρι η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Στη βάφτιση της μικρούλας βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz που έσπευσαν να ευχηθούν στους ευτυχισμένους γονείς.

 

Το μυστήριο ξεκίνησε λίγο μετά την μία και η μικρούλα πήρε το όνομα… Ελένη. Νονοί της ήταν οι καλοί φίλοι της Δέσποινας και του Βαγγέλη, Μάνος Μαγιάτης και ο Βασίλης Σκλαβούνος.

To ζευγάρι αν και πέρασε κρίση κάνει ό,τι καλύτερο για την μικρή του πριγκίπισσα. Έτσι σήμερα, μια ημέρα πριν τα γενέθλια της κόρης τους βρέθηκαν μαζί στην πιο σημαντική στιγμή της.

 

Οι μπομπονιέρες και τα ρουχαλάκια της μικρής ήταν σε ροζ χρώμα, όπως είχε αποκαλύψει και οι μανούλα της μικρής Ελένης. Ενώ για το στολισμό της κολυμπήθρας και της εκκλησίας είχαν διαλέξει ροζ ορχιδέες Phalaenopsis

 

Στη βάφτιση της μικρής βρέθηκαν και πολλοί άνθρωποι από το χώρο της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον μικρό Φίλιππο – Ραφαήλ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Όλγα Λαφαζάνη, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

 

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε