Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη στο TLIFE: “Περιμένω με αγωνία την κορούλα μου!”

Η γνωστή παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες θα γίνει μανούλα μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για την εγκυμοσύνη και τις προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού.

Στην καλύτερη στιγμή της ζωής της είναι η Δέσποινα Καμπούρη που έχει μπει στον έννατο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες μέρες περιμένει τον ερχομό της κορούλας της. Η παρουσιάστρια του Alter μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της, την ανυπομονησία της να φέρει στον κόσμο το μωράκι, αλλά και για το άγχος και την αγωνία της για τον τοκετό!

 

Η Δέσποινα, που πριν από λίγες μέρες, είχε κάνει τις διακοπές της παρέα με τους φίλους της και την Σίσσυ Χρηστίδου στη Σκιάθο, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και περιμένει την ημέρα του τοκετού που το πιο πιθανό είναι να γίνει κοντά στις 15 Αυγούστου. Η ίδια έχει ετοιμάσει ήδη το παιδικό δωμάτιο μαζί με τον συντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο οποίος είναι συνεχώς στο πλευρό της.

 

Τι λέει όμως, η ίδια για την εγκυμοσύνη και τις προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού της;

 

Πώς νιώθεις τώρα που σε λίγες μέρες θα έχεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου;

 

“Νιώθω πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη. Περιμένω με αγωνία την κορούλα μου. Έχω περιέργεια να την γνωρίσω, να δω πως είναι, να την πάρω αγκαλιά. Αλλά έχω και το άγχος του τοκετού. Είναι κάτι αναμενόμενο, όμως. Όλες οι γυναίκες έχουν αυτό το άγχος, λίγο πριν γεννήσουν. Θέλω να είναι υγιής και γερή. Αυτό που θέλω πάνω από όλα και περιμένω είναι να ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές, στο σπίτι οι τρεις μας”.

 

Πώς πάνε οι ετοιμασίες; Έχετε φτιάξει το δωμάτιο του μωρού;

 

“Έχουμε ετοιμάσει το δωμάτιο του μωρού, αν και τον πρώτο καιρό θα την έχουμε να κοιμάται κοντά μας. Γενικά, πάντως είμαστε χαλαροί. Θα τα αφήσουμε να κυλήσουν όλα ήρεμα και φυσιολογικά”.

 

Ο σύντροφός σου, ο Βαγγέλης, θα είναι μαζί σου στην αίθουσα του τοκετού;

 

“Ο Βαγγέλης θέλει πολύ να είναι στην αίθουσα του τοκετού, αλλά επειδή θα γεννήσω με καισσαρική δεν μπορεί να είναι μαζί μου. Θα είναι κοντά μου, όμως, από πριν και θα μείνει όλη την ώρα στο μαιευτήριο”, δήλωσε.

 

Έχετε διαλέξει όνομα για το μωρό;

 

“Δεν ξέρω για όνομα. Επειδή υπάρχει και η πιθανότητα να γεννήσω τον 15 Αυγουστο δεν ξέρουμε ακόμη τι όνομα θα του δώσουμε”.

 

Έχεις σκεφτεί πώς θα είναι η ζωή σου, μετά την γέννηση του μωρού;

 

“Έχω σκεφτεί πως θα είμαι μια γυναίκα, όπως όλες οι γυναίκες που έχουν κάνει όχι μόνο ένα αλλά πολύ περισσότερα παιδιά. Η μητρότητα είναι μια πολύ φυσιολογική κατάσταση και όσο πιο ψύχραιμος είσαι, τόσο πιο εύκολα πάει, χωρίς προβληματισμούς και άγχος. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά”.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε