Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δ. Κατρανίδης στο TLIFE: “Τελειώνουν τα Μυστικά της Εδεμ”

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς τα “Μυστικά Της Εδέμ”, ο Δάνης Κατρανίδης, μίλησε στο TL!fe για τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στη σειρά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά και το τέλος της σειράς…

Τα γυρίσματα στα “Μυστικά της Εδέμ” ξεκινούν την επόμενη βδομάδα, ενώ δυο νέα πρόσωπα έρχονται να προστεθούν στο καστ της σειράς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Αλεξάνδρα Ούστα θα “εισβάλλουν” στην παρέα, προκαλώντας πολλές ανατροπές.
 
Ο Δάνης Κατρανίδης μιλά και για το τέλος της σειράς: “Στην τρίτη χρονιά ολοκληρώνεται ο κύκλος των Μυστικών της Εδέμ. Έτσι γνωρίζω μέχρι στιγμής και έτσι είχε γίνει και με την Βέρα στο Δεξί”, αναφέρει.
 
Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Πέτρο. Ωστόσο, και οι δύο διατηρούν την ψυχραιμία τους και μοιράζονται την ίδια αγάπη για την θάλασσα.

“Το μόνο που μπορώ να πω πως έχω κοινό είναι ότι διατηρώ την ψυχραιμία μου στις δύσκολες στιγμές, έχω την ίδια αγάπη και λατρεία για την θάλασσα με την οποια -εκτός απο φέτος το καλοκαίρι- έχω ιδιαίτερη σχέση λόγω της ιστιοπλοίας, των αγώνων κτλ. Ο Πετρος Ρούσος έχει ένα απωθημένο με την θάλασσα, αφού δεν κατάφερε να την ακολουθήσει ποτέ”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε