Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Δ. Λαγιόπουλος: Το νέο πρόσωπο στο “Μες στην Καλή Χαρά”

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος θα είναι το φθινόπωρο στη θέση του Σάββα Πούμπουρα, στην εκπομπή “Μες στην Καλή Χαρά”!

Για τη συμμετοχή του στην εκπομπή του Alpha “Μες στην Καλή Χαρά”, τις πρώτες εντυπώσεις του, την Ναταλία Γερμανού και την Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος.

Ο 26χρονος Δημήτρης που έχει εργαστεί στο παρελθόν ως μπάρμαν, αλλά και ως μοντέλο, θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάββα Πούμπουρα κάθε σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη του Alpha και θα βρεθει τηλεοπτικά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Ο ίδιος δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος και περιμένει να τελειώσει το καλοκαίρι για να βρεθεί στο τηλεοπτικό πλατό.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό “People”, ένας γνωστός του τον ενημέρωσε για το casting, στο οποίο πήγε και πήρε τη θέση. Ο ίδιος, μάλιστα, λέει πως είναι η πρώτη φορά που πήγε σε casting και στάθηκε πολύ τυχερός εξ’ αρχής.

Όσον αφορά την Ναταλία Γερμανού και την Σίσσυ Χρηστίδου που αποτελούν τις δυο λαμπερές γυναικείες παρουσίες στην εκπομπής αναφέρει ότι η καθεμία του αρέσει για διαφορετικό λόγο. “Θεωρώ πως είναι και οι δυο διαφορετικοί χαρακτήρες, που μέσα από αυτήν τη διαφορετικότητα τους βγάζουν κάτι πολύ όμορφο και ενδιαφέρον, που αρέσει στον κόσμο”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε