Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δ. Λαμπρόγιαννη: Μεταμφιέζεται σε “ξανθιά, μελαχρινή και κοκκινομάλλα” – Τι είπε στο TLIFE για την πρεμιέρα της

Δες τους επώνυμους που βρέθηκαν στο θέατρο Κάππα…

Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας έδωσε χθες το βράδυ στο θέατρο Κάππα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η ξανθιά, η μελαχρινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα”, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

 

Στην πρεμιέρα αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο πλευρό της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Ανάμεσά τους η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Άλκης Κούρκουλος, η Ζέτα Δούκα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Νίκη Παλληκαράκη, η Υρώ Λούπη.

 

Η γνωστή ηθοποιός υποδύθηκε στη σκηνή 7+1 χαρακτήρες σε ένα παιχνίδι αλυσιδωτών μεταμορφώσεων, σε ένα έργο που έχει γίνει επιτυχία σε όλες τις ηπείρους. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για την παράσταση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις πρόβες.

 

Τι σας άρεσε περισσότερο από την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστείτε;

 

Η συνεργασία με τους ανθρώπους που με βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την ιδέα και να ανεβάσουμε το έργο.

 

Ποιος ρόλος από τους 7 χαρακτήρες που υποδύεστε σας αρέσει περισσότερο;

 

Όλοι οι ρόλοι έχουν κάτι το ξεχωριστό. Δεν μπορείς να δεις κανέναν μόνο του. Όλοι οι ήρωες συνδέονται και μοιάζουν σαν ένα παιχνίδι. Είναι όλοι φίλοι μου…

 

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία της παράστασης;

 

Το να είμαι μόνη στη σκηνή και ότι αυτό είναι λίγο μοναχικό. Δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει αν μπλοκάρεις, να δεις ένα βλέμμα του και να σε βοηθήσει. Φοβάμαι μην με αποσπάσει κάτι από το κοινό και ξεχάσω τα λόγια μου. Μήπως πάει αλλού το μυαλό μου και μπερδευτώ.

 

Δες όλους τους celebrities που βρέθηκαν στην πρεμιέρα, μόνο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε