Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δ. Μητροπάνος: ”Τα νυχτερινά μαγαζιά θα κλείσουν”

Ο Δημήτρης Μητροπάνος δήλωσε ότι το αντικαπνιστικό μέτρο ”ζορίζει” τα νυχτερινά κέντρα…

Ο Δημήτρης Μητροπάνος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα ”Capriccio” και μίλησε μεταξύ άλλων για την απαγόρευση του τσιγάρου στους κλειστούς χώρους, λέγοντας ότι τα σκληρά αυτά μέτρα εμποδίζουν τα μαγαζιά να δουλέψουν.

Ο ίδιος τηρεί το αντικαπνιστικό μέτρο; ”Εγώ, στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε, είμαι πάντα αντίθετος. Το τι είπε η Ε.Ε. το έχω χ…..νο. Δεν με αφορά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είδα τα χάλια της. Αν θέλουν να με κάνουν να μην καπνίζω, εγώ θα καπνίζω. Συμφωνώ μόνο το κάπνισμα να απαγορευτεί σε νοσοκομεία και σχολεία”, είπε.

Και συνεχίζει τονίζοντας τις επιπτώσεις του μέτρου στα μαγαζιά: ”Δεν θα πέσουν έξω τα μαγαζιά, θα κλείσουν… Αν αύριο δουν μια έξαρση στο συκώτι εξαιτίας του αλκοόλ τότε θα απαγορεύσουν το ποτό; Δεν κατάλαβα. Θέλουν την απαγόρευση; Να μην κόψουν το τσιγάρο αλλά να απαγορεύσουν την παρασκευή του. Δεν τολμούν όμως γιατί υπάρχουν οι εταιρείες. Αυτό που αναπνέουμε έξω είναι το τσιγάρο; Επειδή οι Αμερικανοί είπαν “stop” στο τσιγάρο πρέπει να το κάνουμε και εμείς;”

Φυσικά μίλησε και για την συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα. ”Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία εξαιρετική τραγουδίστρια κι έχει τις δυνατότητες να κάνει τεράστια καριέρα. Δεν την ήξερα πριν από την συνεργασία μας. Στην πορεία όμως ανακάλυψα ένα σπουδαίο κορίτσι με την οποία έχουμε και τον ίδιο τρόπο σκέψης όσον αφορά τις κινήσεις μας καλλιτεχνικά. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Έχει μαγκιά και τσαμπουκά που μου αρέσει πάρα πολύ. Ανεβαίνει στην πίστα και είναι λες και βλέπεις μία γυναίκα δύο μέτρα. Άκουσα τη νέα της δισκογραφική δουλειά και το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ σαν να είναι κόρη μου. Έμεινα έκπληκτος από τις επιλογές της. Ειλικρινά το ευχαριστιέμαι που τραγουδάμε μαζί”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε