Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Δ. Μοιραράκη: “Δεν κρατώ κακία στην κοπέλα που κατηγόρησε τον γιο μου για ξυλοδαρμό”!

Η βασίλισσα των χαλιών μίλησε για τη ζωή της, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και την πρόσφατη περιπέτεια του γιου της που κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό της κοπέλας του…

Για όσα σημάδεψαν τη ζωή της, τις δυσκολίες, τον νέο της σύντροφο και την πρόσφατη περιπέτεια του γιου της μίλησε η γνωστή επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη.

 
Μιλώντας, αρχικά, για τον γιο της Γιώργο και τις κατηγορίες που δέχτηκε από την πρώην κοπέλα του που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η ίδια δήλωσε ανακουφισμένη που τελείωσαν όλα και σημείωσε πως δεν κρατά κακία στην κοπέλα. “Δεν έχω καμιά κακία για την κοπέλα. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος. Όμως δεν μου προξένησε απορία γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι. Ήταν μια παρορμητική κίνηση, λόγω του νεαρού της ηλικίας της”, ανέφερε στο “People” η Δέσποινα Μοιραράκη.
 
Για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια σημείωσε πως είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. “μεγάλωσα στο Νέο Ψυχικό με την μαμά μου, Αναστασία και την αδελφή μου, Σοφία. Έχασα τον μπαμπά μου και έμεινα ορφανή όταν ήμουν 6 χρόνων. Θυμάμαι η μαμά μου έκανε μεγάλη οικονομία. Από τη σύνταξη του μπαμπά μου έβαζε στην άκρη τα χρήματα για τη λαϊκή, για τον γιατρό και δεν ξόδευε τίποτα παραπάνω”, είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε