Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δ. Νομικού: ”Φέτος έχω την πολυτέλεια να απολαμβάνω ό,τι κάνω”!

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για την εμπειρία της στο Just the two of us, την Φαίη Σκορδά, τον έρωτα και για πολλά άλλα.

H Δούκισσα Νομικού δίνει μία συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! εφ’όλης της ύλης. Η συζήτηση όπως είναι φυσικό ξεκίνησε από το Just the two of us. ”Φέτος έχω την πολυτέλεια να απολαμβάνω ό,τι κάνω. Νιώθω πιο ήρεμη, πιο ώριμη και πιο έτοιμη για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Όμορφα περνούσα και με τους συνεργάτες μου πέρσι, όμορφα περνάω και με τον Γιώργο φέτος. Ίσως τώρα να είμαι σε καλύτερη εγώ η ίδια. Με προσέχει πολύ και τον προσέχω πολύ! Οι κακεντρεχείς μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί  σωστά. Ο ρόλος μου είναι να μεταφέρω το κλίμα και τον παλμό από το παρασκήνιο”, δηλώνει.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή λέει: ”Η κριτική επιτροπή είναι εκεί για να λέει την άποψή της. Πολλές φορές συμφωνώ με τους κριτές, άλλες διαφωνώ και τους το δηλώνω. Από εκεί και πέρα γνωρίζουν καλύτερα από εμένα και σέβομαι αυτά που λένε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για διαγωνισμό τραγουδιού. Πρόκειται για φιλανθρωπικό σόου. Οπότε ας το πολαύσουμε όλοι, κάνοντας ό,τι καλύτερο ώστε να μαζευτούν χρήματα για τους ασθενείς των special olympics. Ας μη μένουμε στη βαθμολογία, ας μείνουμε στο σκοπό του σόου”.

Όσον αφορά τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα λέει: ”Έχω παρακολουθήσει την εκπομπή τους και χαίρομαι πολύ που πηγαίνουν καλά”. Στην ερώτηση γιατί δεν την έχουμε δει καλεσμένη στην εκπομπή τους απαντά: ”Θα γίνει κι αυτό”. Κάποια δημοσιεύματα έγραψαν ότι η Δούκισσα Νομικού πάσχει από νευρική ανορεξία. Πώς αισθάνεται γι’αυτό; ”Δεν τρόμαξα, απογοητεύτηκα. Από όλους αυτούς που κυνηγούν μια ψεύτικη είδηση, χωρίς να καταλαβαίνουν τα όρια”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε