Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Δ. Νομικού: Όταν θέλω κάποιον, δεν ακούω τίποτα. Όλο το σύμπαν να λέει όχι, εγώ συνεχίζω!

H Δούκισσα μιλά για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν οι δικοί της, το ”Just the two of us”, τον Χρήστο Χολίδη και μέσα από μία όμορφη συζήτηση, αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν γνωρίζαμε… Δες φωτογραφίες!

H Δούκισσα Νομικού, φωταγραφήθηκε πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”In Style”, μιλά για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν οι δικοί της, το ”Just the two of us”, τον Χρήστο Χολίδη και μέσα από μία όμορφη συζήτηση, αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν γνωρίζαμε… Ποζάρει και το αποτέλεσμα είναι μαγικό!

Κάνει πάντα αυτό που θέλει εκείνη, γιατί θέλει να νιώθει πως μόνο εκείνη έχει την ευθύνη
”Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά θέλω να είμαι υπεύθυνη των πράξεών μου. Πάντα ακούω γνώμες ανθρώπων που εμπιστεύομαι, αλλά στο τέλος κάνω αυτό που θέλω εγώ. Λειτουργώ πάρα πολύ με το ένστικτο. Και δεν μετανιώνω. Δεν λέω πως δεν έχω κάνει λάθη, έχω κάνει πολλά και θα εξακολουθήσω να κάνω, γιατί αν δεν έκανα θα ήμουν τέλεια. Αλλά με αυτά τα λάθη είμαι εδώ και χαίρομαι που είμαι στο σημείο που βρίσκομαι. Αν γύριζα πίσω, θα έκανα τα ίδια. Είναι αστείο να ρίξεις ευθύνες στους άλλους.”


Όλα τα υπόλοιπα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε