Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δ. Νομικού: “Σέξι θηλυκό εγώ;”

Δ. Νομικού: “Σέξι θηλυκό εγώ;”

Είναι το νέο κορίτσι του Θέμου, του μπαμπά και του… James Bond και δηλώνει πως ο όρος “σέξι” δεν την αντιπροσωπεύει!

Η Δούκισσα Νομικού είναι το νέο κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη! Πριν λίγες μέρες, την είδαμε να μεταμφιέζεται σε κορίτσι του James Bond ενώ εκείνη προτιμά να είναι απλά το κορίτσι του μπαμπά και του Χρήστου Χολίδη! Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “ΟΛΑ”, ανανεώμενη και πολύ χαμογελαστή, μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για την σχέση της, για το αν νιώθει σέξι ενώ αποκάλυψε ακόμα αν θα έκανε γυμνή φωτογράφιση…

Είσαι αντικειμενικά μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες.Οι γυναίκες σε βλέπουν ανταγωνιστικά; “Θεωρώ ότι με αγαπάνε. Μάλιστα θέλω να σου πω ότι στον δρόμο ή στα social media με προσεγγίζουν και μου μιλάνε περισσότερο γυναίκες παρά άντρες.”

Τι σου λένε οι άντρε συνήθως;” Έχω ακούσει τα πάντα, από πονηρά λογάκια μέχρι γλυκές μαντινάδες γραμμένες για μένα! Ξέρεις, πολλές φορές εμείς οι γυναίκες- και βάζω και τον ευατό μου μέσα- όταν είμαστε πληγωμένες ή απογοητευμένες λέμε ότι δεν υπάρχουν άντρες. Αυτό είναι έμα άδικο και ξεπερασμένο κλισέ. Άντρες υπάρχουν, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να τους δίνουμε τον χρόνο και τον χώρο να μας διεκδικούν.”

Έκανες κάποια αισθητική επέμβαση προκειμένου να βγεις φέτος στο γυαλί;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε