Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Μερικά Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δ.Ολυμπίου: “Βρέθηκα εκτεθειμένη, να τραγουδάω και να με βρίζουν αισχρά”

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.03.2012 | 17:30

tlife

Για τους παλιούς έρωτες, την σύγκριση και την άσχημη εμπειρία της μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου...

Η γνωστή τραγουδίστρια τρομοκρατημένη ακόμα από όσα έζησε στην συναυλία δίπλα στο Γιώργο Νταλάρα και τις επιθέσεις προς το πρόσωπο του, μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, τις παλιές σχέσεις και τους έρωτες που φέρνει η Άνοιξη.

Η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογήθηκε πως ένοιωσε με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε και ίδια στη συναυλία μαζί τον Γιώργο Νταλάρα το προηγούμενο Σάββατο: “Είμαι άνθρωπος ευαισθητοποιημένος και με καλές προθέσεις. Δεν περίμενα ότι θα γίνω στόχος για να ξεσπάσουν κάποιοι την οργή τους... Δυστυχώς, βρέθηκα εκτεθειμένη σε μια βροχή μπουκαλιών, νεραντζιών, αυγών να τραγουδάω και να με βρίζουν αισχρά με αναίσχυντες χειρονομίες. Ήταν θλιβερό, εξελίχθηκε ένας μικρός εμφύλιος μπροστά στα μάτια μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η Δέσποινα αποκάλυψε πως αντέδρασε σε όλο αυτό: “Δεν είμαι καμία προνομιούχα, ούτε χλευάζω τον αγώνα των συνανθρώπων μου. Είμαι μια τραγουδίστρια που θέλησε να επικοινωνήσει μέσω της μουσικής με τους ανθρώπους για τους οποίους σήμερα ένα εισιτήριο είναι πολυτέλεια.” Είπε και συνέχισε “Όπως σέβομαι τον κόσμο, απαιτώ τι ίδιο και από τον κόσμο και γι' αυτό το λόγο δεν θα συνεχίσω να βάζω την ασφάλεια μου και την ασφάλεια των ανθρώπων μου.”

Μάθε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Δέσποινα Βανδή: Πίσω από την επιτυχημένη επαγγελματία, κρύβεται μια καλή... νοικοκυρά! Δέσποινα Βανδή: Πίσω από την επιτυχημένη επαγγελματία, κρύβεται μια καλή... νοικοκυρά!
  2. Δέσποινα Βανδή: Το party με τους συνεργάτες της λίγο πριν την ολοκλήρωση του Mamma Mia [pics] Δέσποινα Βανδή: Το party με τους συνεργάτες της λίγο πριν την ολοκλήρωση του Mamma Mia [pics]
  3. Δέσποινα Βανδή: Πώς γιόρυασε την επέτειό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη [pic] Δέσποινα Βανδή: Πώς γιόρυασε την επέτειό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη [pic]