Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δ. Ολυμπίου στο TLIFE: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα και αποκαλύπτει το γούρι που της χάρισε ο αγαπημένος της!

Δ. Ολυμπίου στο  TLIFE: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα και αποκαλύπτει το γούρι που της χάρισε ο αγαπημένος της!

Λίγες μέρες μετά μιλά στο TLIFE για την ανάρρωσή της, την ψυχολογία της, για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού της Eurovision αλλά και τα γούρια που έχει από τους δικούς της ανθρώπους.

Μπορεί το ατύχημα της Δέσποινας Ολυμπίου που έπαθε καθώς γύριζε το video clip του τραγουδιού Να με θυμάσαι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, να μην ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά εκείνη συνεχίζει ντην προετοιμασία της και δεν το βάζει κάτω!

Λίγες μέρες μετά μιλά στο TLIFE για την ανάρρωσή της, την ψυχολογία της, για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού της Eurovision αλλά και τα γούρια που έχει από τους δικούς της ανθρώπους μεταξύ αυτών και του αγαπημένου της, Πάνου Δούκα.

Είστε καλύτερα στην υγεία σας;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να πατήσω το πόδι μου παρόλο που πέρασαν κάποιες μέρες από το ατύχημα. Ελπίζω πως με ξεκούραση, φαρμακευτική αγωγή και την κατάλληλη φυσιοθεραπεία να επανέλθω σύντομα, για να συνεχίσω τη ζωή μου στους κανονικούς ρυθμούς της.

Πώς και πού ακριβώς χτυπήσατε;

Έγινε στο γύρισμα του video clip στην Κύπρο, καθώς προχωρούσα στις Αλυκές για ακόμα μια λήψη. Λόγω του υπερφορτωμένου μου προγράμματος, ηχογράφηση, μετακινήσεις, live και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αναγκάστηκα να κάνω ένα σερί υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να αντεπεξέρχομαι με δίωρα ύπνου καθημερινώς. Έπειτα είχαμε τα γυρίσματα με κρύο και έξι μποφόρ και εγώ να πρέπει να φοράω πολύ λεπτά υφάσματα και έτσι το ένα έφερε το άλλο. Έγω πάντως μετά από αυτό έμαθα, ότι αν δεν ξεκουράζεσαι σε αναγκάζει το σώμα σου να το κάνεις.

Τρομάξατε για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού; Διάβασε τι απάντησε σε αυτό αλλά και ολόκληρη την συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε