Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δ. Παπανδρέου: “Όσα έζησα με τον Αντρέα και τον Καντάφι!”

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για τη συνάντηση που είχε πριν από 5 χρόνια με τον ηγέτη της Λιβύης…

Η Δήμητρα Παπανδρέου ήταν μια από τις ελάχιστες γυναίκες που πριν από 5 χρόνια συναντήθηκε και πήρε συνέντευξη από τον Μουαμάρ Καντάφι, φίλο του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της και αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές του ηγέτη της Λιβύης.
 

Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο “People”, η συνάντηση της με τον Καντάφι έγινε το Φεβρουάριο του 2006, στο πλαίσιο της συνέντευξης που ήθελε να του πάρει για την εκπομπή “Αυτοπροσώπως” που μεταδόθηκε από το Star. Ήταν, μάλιστα η πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος της Λιβύης, μετά από 15 χρόνια, επειδή δεν ήθελε να “εκτεθεί” δημόσια. Η φιλία του, όμως, με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν αυτή που βοήθησε στην πραγματοποίηση της συνάντησης.
 
“Είχαμε επικοινωνήσει 3 χρόνια πριν, μου είπε ότι του είμαι πολύ συμπαθής και μου ανέφερε, όποτε ήθελα, να πάω να τον συναντήσω”, εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπανδρέου.
 
Η ίδια περιέγραψε πως την υποδέχτηκαν στη Λιβύη με τιμές αρχηγού κράτους. “Είχαμε τα αυτοκίνητά μας, τη δική μας φρουρά για να μας προσέχει σε ο,τιδήποτε απρόοπτο μπορεί να συνέβαινε, τους συνοδούς μας, τα καλύτερα ξενοδοχεία, φαγητά και ό,τι άλλο επιθυμούσαμε”, ανέφερε και πρόσθεσε πως τα μέτρα ασφαλείας για τη συνάντηση με τον Καντάφι ήταν δρακόντεια.
  
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε