Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δ. Βανδή: “Δεν προσπαθώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω”

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια, ανανεωμένη και λαμπερή όσο ποτέ, διανύει μία νέα εποχή στην ζωή της!

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μία από τις πιο λαμπερές και επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Η καριέρα της και η ζωή της έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να είναι στη θέση της. Εκτός από την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Ντέμη Νικολαίδη και τα δύο τους παιδιά, έχει στο ιστορικό της και δεκάδες επαγγελματικές επιτυχίες.

Πέρα από όλα αυτά όμως η Δέσποινα είναι και μία εντυπωσιακή γυναίκα και καθόλου τυχαία μάλιστα! Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητά της η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή. Προσέχει και φροντίζει πάντα να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και η σιλουέτα της να δείχνει στην καλύτερη δυνατή φάση.

“Τώρα που βρίσκομαι στα σαράντα δεν προσπαθώ τόσο σκληρά να γυρίσω το ρολόι πίσω, ούτε καν να το σταματήσω”, δηλώνει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Shape. Και γιατί να θέλει αφού το πέρασμα του χρόνου την κάνει ολοένα και καλύτερη! “Έχω βρει τα κατάλληλα προϊόντα που μου εξασφαλίζουν ένα σημαντικό υποστηρικτικό μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας μου και κυρίως απολαμβάνω την υγιεινή ζωή που έκανα από μικρή, χωρίς καταχρήσεις και στρες“, συνεχίζει η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε