Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Δεν θα άφηνα την κόρη μου να μπει σε reality!

Θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφηση; Αυτές και πολλές άλλες …απαντήσεις δίνει η Δέσποινα στον Θέμη Γεωργαντά

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ΟΚ για τη συνεργασλία της με τον Φοίβο. Για ποιο λόγο επέλεξε να φύγει από τη Heaven και να πάει στη Spicy; ”Aπό τη στιγμή που ο Φοίβος αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο και εμένα με ενδιέφερε να συνεχίσω τη συνεργασία μαζί του, έτσι λοιπόν έφυγα, δεν υπήρχε κάποιο άλλο θέμα. Αισθάνομαι πολύ καλά μαζί του. Αισθάνομαι ότι με γνωρίζει, ότι θα με προχωρήσει και θα δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Πέρα από το ταλέντο του, μου αρέσει ως άνθρωπος, μ’αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, που είναι τολμηρός και οξυδερκής. Πχ. όταν μου έλεγε πως λόγω της πειρατείας και του Internet θα σταματήσουν να πουλάνε δίσκοι, εγώ δεν το πίστευα αλλά είχε δίκιο”.

Η τραγουδίστρια μιλάει για το νέο τρόπο πώλησης CD με τις εφημερίδες: ”Κάνεις πολύ πιο εύκολο τον τρόπο να ακούσει ο άλλος τα τραγούδια σου. Από εκεί και πέρα αν ένα CD είναι καλό θα προχωρήσει, αν δεν είναι θα σταματήσει. Δεν είναι καθόλου κακός τρόπος προσέγγισης”. Όσον αφορά τη νέα της δουλειά το C’est la vie λέει: ”Έχει λαϊκά κομμάτια μέσα όπως το Έρωτα Θέλει η ζωή. Πειραματιστήκαμε σε διαφορετικούς ήχους”.
 
Το πιο απολαυστικό σημείο της συνέντευξης ήταν τη στιγμή της εξομολόγησης… Εκεί αποκάλυψε πως το απωθημένο της ήταν να μιλάει πολλές ξένες γλώσσες εκτός από γερμανικά! Όταν τη ρώτησε ο Θέμης αν θα της άρεσε η κόρη της να συμμετάσχει σε ένα reality ταλέντων απάντησε: ”Δεν θα ήθελα να το κάνει για να είμαι ειλικρινής. Όλα αυτά είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσουν να δείξουν ποιοι είναι και να προωθήσουν το ταλέντο τους. Θεωρώ πως η κόρη μου δεν χρειάζεται να περάσει όλη αυτή την διαδικασία έκθεσης στη δημοσιότητα, ήδη έχει αρκετή. Αν έχει ταλέντο ή όχι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου που θα μπορούσαν να το κρίνουν και αν το ήθελε πραγματικά θα τη βοηθούσα εγώ”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε