Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Φωτογραφίζεται και μιλά για τον Ντέμη και τα παιδιά τους!

Δ. Βανδή: Φωτογραφίζεται και μιλά για τον Ντέμη και τα παιδιά τους!

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της διάσημης Ελληνίδας τραγουδίστριας…

Για τα δεκατρία χρόνια κοινής ζωής με τον σύντροφό της Ντέμη Νικολαΐδη, τα δυο παιδιά τους και όλα όσα δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη μίλησε η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες τη νέα δισκογραφική δουλειά της έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση και αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού της.

 

“Δεν θεωρώ πλέον τίποτα δεδομένο στη ζωή μου”, αποκαλύπτει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!” και δηλώνει για τη σχέση της με τον Ντέμη: “Το για “πάντα” δεν υπάρχει γιατί και οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά και οι συνθήκες. Έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις με τον Ντέμη κυρίως λόγω της δουλειάς μας. Οι σχέσεις περνάνε κραδασμούς, ειδικά όταν έρχονται τα παιδιά. Γι’ αυτό πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και να ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον”.

 

Για το τέλος της φιλίας της με την Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: “Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό -το πήρε άσχημα- αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε… Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά”.

 

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε για την οικογένειά της και τα παιδιά της και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε